Ο όμιλος Κολοκυθάς είναι πολλά

Δεν είναι μόνο ο χώρος των καυσίμων. Άλλο που εμείς αυτό ξέρουμε κυρίως, και το επιλέγουμε συνέχεια, καθημερινά, με συνείδηση, από το 1964, και κάνει τα ταξίδια μας πιο ευχάριστα. Είναι και άλλα πολλά. Αισθάνομαι ότι η εξέλιξη του στο χρόνο είναι εντυπωσιακή.. Καλώς ήλθατε!

Λόγια του tsipasblog.gr. Αφορούν τον Όμιλο Κολοκυθά. Διαθέτει 7 φυσικά καταστήματα, εκ των οποίων τα δύο ανοίγουν σύντομα και 6 σταθμούς στην Αυστρία. Τα καταστήματα βρίσκονται σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Θεσσαλονίκη. Επίσης, είναι επίσημος εκπρόσωπος της DKV Euro Service σε όλη την Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και επειδή είναι παντού στη ζωή απλωμένες οι κεραίες μας, δεν υπήρχε περίπτωση καμία να μην μάθουμε περισσότερα, για τα δύο νέα υπερμοντέρνα πρατήρια, που ανοίγουν σύντομα. Σε Θεσσαλονίκη και στο Μπεγουλάκι Πατρών. Στο φουλ είναι οι εργασίες και κάνουν την πιο σοβαρή δουλειά.

Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τους εκπρόσωπους του ομίλου, να δώσουν το «παρών» στην 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo». Με κύρια εκθέματα, αυτά τα δύο υπερμονέρνα καταστήματά του, σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, και με σύμμαχό του την DKV,

Διάβασε περισσότερα εδώ : https://tinyurl.com/24664e96

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν είπαμε πως ο Όμιλος Κολοκυθάς δεν είναι μόνο τα καύσιμα, είναι και άλλα πολλά ; Εκτός των άλλων, και με μια εντυπωσιακή έκθεση αυτοκινήτων, στην Πατρών – Πύργου 1, εμπλούτισε το portfolio του.

Διάβασε περισσότερα εδώ : https://kolokithas.gr/oi-paroches-tis-kolokithas-tootoo/

KOLOKITHAS TOOTOO

Διαβάστε επίσης : Μια πατρινή εταιρεία για χειροκρότημα! Η ιστορία των «πρατηρίων Κολοκυθάς» ξεκίνησε το 1964, τόσο μακριά, τα οποία δούλεψαν σκληρά και ανταμείφθηκαν για αυτό – Έφτασαν μέχρι την Ηγουμενίτσα, την Αυστρία, πλέον και στην Θεσσαλονίκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.