O Mr. 10.000.0000

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ένα φεγγάρι άνοιγε το πρόγραμμα του Βέρτη. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα δεν σημαίνει. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. Και το ποιος είναι ο καθένας δεν μας το λέει ένα παιχνίδι, μια σαιζόν, ένας τίτλος, μια αποτυχία. Οι πάντες κρίνονται στην πορεία του χρόνου. Πόσα χρόνια παραμένουν στη δουλειά, ποιο ταμείο κάνουν σε 10, σε 20 χρόνια.

Αυτό το φεγγάρι ανήκει πια στο παρελθόν. Σήμερα είναι ο παικταράς όταν παίζει. Μεγάλη καριέρα. Από τους τύπους τους δοσμένους ολοκληρωτικά στη μουσική. Ψυχή και σώματι. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλαδκής 2020, με τον Κώστα Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Δεν τους βγήκε η σύγκριση

Ο 34χρονος Αργυρός είναι πια μεγάλος και αθόρυβος, το καμάρι της νύχτας. Το απέδειξε και στο τελευταίο του τραγούδι, το “Αθήνα μου”, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην κορυφή του YouTube, αποσπώντας παράλληλα διθυραμβικές κριτικές και θετικά σχόλια. Να, που το “Αθήνα μου”, του χάρισε τον τίτλο του  “10.000.0000 προβολές”, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.