Ο Φέρρης, “καινούργιος”, για να μην είναι μιας …κούπας

Θοδωρής Φέρρης

Ο Φέρρης κυκλοφορεί με το ίδιο όνομα, αλλά δεν έχει πια τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους με τον Φέρρη του χθες. Πριν, δηλαδή, πέσει στα χέρια του Χρήστου Βραδάλου και του Μανώλη Μούτσου. Τόσο απλά. Με την φανέλα αυτών, είναι σίγουρο ότι ο Φέρρης, κάποια στιγμή, θα πάει ακόμα και για πρωτάθλημα.

Το βέβαιο, το απολύτως βέβαιο είναι ότι πρέπει να δείξει ότι “Θέλω τίτλους”. Τόσο απλά. Το έδειξε με το “Αμαρτωλά σου μάτια”, καπάκι με το “Ζήσε τη στιγμή”, και θέλει το ίδιο και με το καινούργιο. Το “Κάψε”, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλιδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη. Μόνο έτσι θα συνεχιστεί το succes story του φιρμάτου, του μεγάλου. Ότι δεν είναι κομήτης. Μια έκρηξη και σύντομα επιστροφή στα γνωστά. Τραγουδιστής μιας βραδιάς, μιας χρονιάς, μιας κούπας, που όλο και περισσότεροι αποδέχονται πως δεν είναι, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την εντυπωσιακή του πορεία, από το Nalu μέχρι σήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γένι, κείμενο που λέει "ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ κάψε PANIK"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.