Ο Μπάρλος έβγαλε τη μάσκα κορωνοϊού

Ο πρόεδρος της Παναχαικής, Γιώργος Μπάρλος

Η εμφάνιση του κορονοϊού στην Ελλάδα δεν του έκοψε τη φόρα και πλέον επανέρχεται όπως και πριν. Το ίδιο “επιθετικός” στην Παναχαΐκή. Στο γνωστό παιχνίδι. Με πράξεις κι όχι λόγια, να διαψεύδει όσους τον είχαν “ξεγραμμένο”.

Επιτυχία προσωπική του Γιώργου Μπάρλου να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα πολλών ετών. Να μετατρέψει το πρώην γήπεδο του Φωστήρα στην Οβρυά, σε σύγχρονο προπονητικό κέντρο, για την Παναχαΐκή, όπως αυτός την οραματίζεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δε όνομα που σκέφτεται να του δώσει, «Aλέξανδρος Σπανός», τιμής ένεκεν στον παράγοντα της ομάδας του Φωστήρα Οβρυάς. Η τακτική του Προέδρου Μπάρλου έρχεται από το παρελθόν, για να ενώσει τα δύο διαφορετικά, φαινομενικώς, ποδοσφαιρικά κλαμπ.

Παράλληλα, ο Μπάρλος, με τους έξυπνους χειρισμούς του, “λέει” εγώ είμαι ο ισχυρός παίκτης στην Παναχαΐκή. Και κάνει παιχνίδι με τις παρεμβάσεις του στην ομάδα, με τα βοηθητικό γήπεδο την Οβρυά και εσχάτως με το ξεκάθαρο μήνυμα του περί πρωταθλητισμού.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.