Ο Μπάρλος, έτσι έπεισε τους 15 ! Τελείωσε

Γιώργος Μπάρλος

Σε ρωτάω ευθέως και, παρακαλώ, να είσαι ειλικρινής. Εξομολογητικός. Σε διαβεβαιώ ότι η συζήτησή μας είναι απολύτως εμπιστευτική, δεν καταγράφεται σε καμία κασέτα και δεν μ’ ενδιαφέρει το όνομά σου. Στο φινάλε δεν ζητάω να μου πεις τίποτα προσωπικό.

Το ερώτημά μου. Αν το περίμενες, αυτό μονάχα να μου πεις με το χέρι στην καρδιά. Να γίνει ομόφωνα δεκτή η πρόταση του Γιώργου Μπάρλου. Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Σουπερ Λιγκ 2. Ενώ οι περισσότεροι πρόεδροι των άλλων ομάδων, των 12 της Σούπερ Λιγκ 2, συν των τριών από την Φούτμπολ Λιγκ, συνολικά δηλαδή των 15, έλεγαν ότι πρέπει να πιέσουν την ΕΡΤ, για να πάρουν περισσότερα χρήματα, ο πρόεδρος-μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, πρότεινε να δοθούν 500000 ευρώ από το στοίχημα, αντί για 300000 ευρώ στις ομάδες και να πάρουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 21300000, αντί για 1500000 ευρύ. Λοιπόν. Το περίμενες;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και να, το αποτέλεσμα: Η πρόταση Γιώργου Μπαρλου κέρδισε, τόσο για την ομάδα του, όσο και από τις άλλες, της Σούπερ Λιγκ 2. Φοβερά πράγματα, κύριε. Και καθόλου περίεργα! Γιατί ο Μπάρλος τους έπεισε με επιχειρήματα, με αυτό που έβγαλε από το κεφάλι του, που ήταν δύσκολο να αντικρούσουν οι άλλοι. Γιατί αξιολόγησαν στο προσωπικό τους κομπιούτερ, την πρόταση Μπάρλου, περισσότερο συμφέρουσα από οποιαδήποτε άλλη έπεσε στο τραπέζι.

Πως ένιωσε για αυτό ο Μπάρλος; Η νίκη της Παναχαϊκής με την πιο λαχταριστή ομάδα, δεν θα τον ενθουσιάσει σε τέτοιο βαθμό, όπως η νίκη της θέσης-πρότασης του, που του προκάλεσε απέραντη και εκτός ορίων ενθουσιασμό. Συναισθήματα πολύ δυνατά, που τα έχει ανάγκη.

Και επειδή πάντα ο Μπάρλος σε πείθει με επιχειρήματα, είναι παίκτης του πειθώ, ποντάρει στην ευφυία του μυαλού του, από αυτό κερδίζει, από αυτό πήρε στα χέρια του την Παναχαϊκή, αλλά και έγινε παίκτης στον επιχειρηματικό κόσμο, να σημειώσω και το άλλο. Έδωσε τα χέρια με την Λαφάρτζ, με την πιο δυνατή εταιρία σκυροδέματος στον κόσμο, να μπει στο λατομείο του Αράξου.

Διαβάστε επίσης : Για να του σπάσει τον …τσαμπουκά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.