Αύριο η πιο μεγάλη καταστροφή

Κυριάκος Μητσοτάκης - Σωτήρτης Τσιόδρας - Άδωνις Γεωργιάδης

Διαβάζεις ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο, στις 12.00, από το Μέγαρο Μαξίμου, και έχοντας στο πλάι του τον Σωτήρη Τσιόδρα, θα ανακοινώσει γενικό lockdown, για ένα μήνα. Στα πρότυπα του Μαρτίου, με κλείσιμο όλων των καταστημάτων, και του λιανεμπορίου, παντού, απαγόρευση κυκλοφορίας και επαναφορά των SMS για τις μετακινήσεις.

Και ανατριχιάζεις. Λες “να τα μαζέψω και δρόμο .. .γρήγορα να γλυτώσω”, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Γιατί δεν μιλάμε για σεισμό, για τυφώνα, για έναν ανεμοστρόβιλο. Για τον θυμό της φύσεως, τέλος πάντων. Όπου θα σε ξεσπιτώσει, κι όταν κοπάσει το κακό, περιμένεις και εύχεσαι να βρεις κάτι, από το σπίτι σου, από την περιουσία σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό που περιμένουμε από αύριο, είναι κάτι πολύ χειρότερο, που με απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Όχι απλά θα κάνει μαύρη τη ζωή σου, αλλά θα στην πάρει.

Τι μας είπε την Τρίτη, 6 Οκτώβριου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ; ”Ούτε lockdown, ούτε κλείσιμο της εστίασης”.

Η διάψευση που επιβεβαιώνει την επιστημονική αναξιοπιστία των λοιμωξιολόγων και των κυβερνόντων. Αυτή τη φορά, με θύματα ανθρώπινα, όχι μόνο με σοβαρές υλικές ζημιές σε χιλιάδες επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης : Υπάρχει το χειρότερο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.