Ο Μητροπολίτης, ο πράκτορας, οι Άραβες, το μπες – βγες στο Μαξίμου και τα παραμύθια για επενδύσεις!

Αυτοί η χώρα δεν λέει να αλλάξει. Τα λαμόγια είναι περισσότερα από τα δέντρα. Επειδή ακούω τελευταία σχετικά με την παρουσία Αραβικών funds τα οποία θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας, είτε απευθείας χρηματοδοτώντας μεγάλα projects είτε εμμέσως συμμετέχοντας σε επικείμενες (μελλοντικές) αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, σας ενημερώνω ότι πράγματι υπάρχουν 2 πολύ ισχυρά κεφαλαιακά funds τα οποία εκπροσωπούν ή για να το πω καλύτερα , παίζουν το ρόλο του διαμεσολαβητή, δύο  πρόσωπα.

Ο πρώτος είναι μητροπολίτης  και φέρεται να έχει επαφές με fund από το Ντουμπάϊ για λογαριασμό του οποίου διαμεσολαβεί δεξιά και αριστερά, αλλά επί της ουσίας μηδέν. Μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει ούτε Ευρώ.

Ο δεύτερος, με ειδίκευση επί χρόνια στην «πληροφορία» σε πολύ υψηλό επίπεδο, σχετίζεται άμεσα με fund από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το οποίο εκπροσωπεί και εμμέσως αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, διάφορα συστήματα και μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου. Εκτός από μικρόδουλίτσες που έχει κάνει ο ίδιος… προς το παρόν δεν έχει φέρει ούτε αυτός 10έυρω για επένδυση .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όποτε όταν ακούτε για αραβικά Fund κρατήστε μικρό καλάθι…

πηγή : Edolio5



Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.