Σε μια βδομάδα, έκανε 11 νίκες

Ασφυκτικά γεμάτος, ο Δημήτρης Μέσουλας, όλη τη βδομάδα που πέρασε, και στα 11 διαφορετικά live, που διοργάνωσε, παρακαλώ πολύ. Οπωσδήποτε με ποιητικούς και σοβαρούς καλλιτέχνες, και που στη πράξη δύσκολα τους βρίσκεις σε μαγαζιά της σειράς. Έπεσε μια απίστευτη επίδοση, που από κανέναν άλλον δεν γίνεται να την δεις σήμερα, που κι αυτός μπορεί να απορεί με τον εαυτό του. Επόμενο, λοιπόν, να νιώσει την ανάγκη, να ευχαριστήσει όλους όσους τον αγκάλιασαν.

Το μνήμα, του όλο και πιο ανερχόμενου Πειραιώτη επιχειρηματία, που ανέβασε στο facebook :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίξατε όλη την εβδομάδα που πέρασε και σταθήκατε στο πλάι και στα έντεκα παρακαλώ live μας! Ευχαριστώ και εσάς που δεν ήρθατε αλλά με τα μηνύματα σας με γεμίσατε αγάπη και δύναμη….Ευχαριστώ το υπέροχο προσωπικό μου που λόγω έλλειψης ατόμων υπερέβαλαν εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά την εξυπηρέτησης σας Ειρήνη Μάριε Γιώργο παναγιωτη αποστολή κατερινα Τζεσικα Παυλινα πανό Νίκο Μαγδα Ολγα Ριτσα Μάριε αννα Εύα Βασιλεια Δημήτρη μπαμπη χριστιανα λαυρεντη λαζαρε Χρυσα Γιάννη Βασίλη Θοδωρη καμπιρ ΗΡΩ μαρια Στελλα αντιγονη νεχταριε Βασιλεια Ανέστη τερυ γωγω σαμ Στέφυ άνθη Ευχαριστώ”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.