Το Πασόκ κονόμησε πάλι με το…Κιναλ

Αυτό λέγεται πλάκα. Όποιος παίρνει στα σοβαρά τη νέα εκλογική διαδικασία στο κινάλ που είναι ΠΑΣΟΚ, ή στο ΠΑΣΟΚ που κυκλοφορεί ως κινάλ, μας κάνει πλάκα. Εκλογές χθες και τρέξανε στραβοί, κουτσοί κι άλλοι αγωνιστές της δημοκρατίας να ψηφίσουν. Τι; Ποια να είναι η ονομασία του κόμματος. Και πλήρωσαν ο καθένας από ένα ευρώ.

Στη φτήνεια. Μόνο ένα ευρώ. Τι είναι ένα ευρώ; Ούτε εφημερίδα δεν αγοράζεις. Ούτε ένα πακέτο τσιγάρα. Και τα λεφτά που κονόμησε το κόμμα από τα ευρωδάκια τι θα τα κάνει; Δεν θα ξεπληρώσει βέβαια τα δανεικά και αγύριστα που έχει αρπάξει το κόμμα; Λέω τα λεφτουδάκια που έχει δανειστεί τον καιρό που το ψηφίζαν τα κορόιδα για να κάνει την… αλλαγή; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν χρειάζεται εκλογές το κάθε κόμμα για να ξοφλάει τα χρωστούμενα. Να τσοντάρουν τα μέλη του, να μαζέψουν τα λεφτά οι ίδιοι, για να έχουν το μέτωπο καθαρό. Και μετά να ζητάνε από άλλους να τους ψηφίζουν, διότι… δεσμεύονται να κάνουν πράξη τις προεκλογικές τους μπαρούφες. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.