Λες και είναι όλοι Αργυρός

Όλο κατά καιρούς, μας τα ζαλίζουν, για τη μεγάλη ανάγκη των μεγάλων τραγουδιστών της Αθήνας, να μην κάνουν μια από τα ίδια, και τη δουλειά, την δική τους, να την πάνε ένα βήμα παρακάτω. Να πάρουν αυτό το εισιτήριο, του νέου, του διαφορετικού, του ξετυλίγματος, της ανάπτυξης. Λες και είναι όλοι ικανοί να το καταφέρουν. Λες κι όλοι δούλεψαν τόσο σκληρά όσο αυτός. Λες και όλοι είναι πνεύματα ανήσυχα όσο αυτός.

 «22»: Με αυτόν τον τίτλο, το νέο album του Κωνσταντίνου Αργυρού, κυκλοφόρησε, από την Panik Platinum, πια άλλη, και συναρπάζει! 22 τραγούδια, που καλύπτουν μία μεγάλη μουσική γκάμα, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών και δοσμένα με τις δυνατές του ερμηνείες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το «22», είναι χωρισμένο σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, που απαρτίζουν ένα αριστοτεχνικό μουσικό σύνολο. Η πρώτη ενότητα, «Νοσταλγία», περιλαμβάνει vintage ήχους, τραγούδια που «μυρίζουν» Ελλάδα, εμπνευσμένα από την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας, η δεύτερη ενότητα, «Φως», έχει κομμάτια με digital ήχο κι έντονο συναίσθημα και η τρίτη ενότητα, «Ενέργεια», περιλαμβάνει τραγούδια γεμάτα δυναμισμό και ρυθμό…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.