Ο Αργυρός γιατί να μην είναι με Απέργη του χρόνου ; Ιδανικό θα ήταν

Αν ξέρεις ανάλυση το βρίσκεις εύκολα. Σήμερα είναι ο νούμερο ένα. Μέγεθος και μάρκα πρώτη. Είναι αυτός, με την εξέλιξη, την μεγαλύτερη και από εκείνη του κορονοϊού, το πιο ισχυρό όπλο του Μπερτάκη, που άλλαξε την νύχτα, και γεμίζει τα ταμεία όσο κανείς άλλος. Το πολύ πρώτο όνομα της τραγουδιστικής βιομηχανίας ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν έχει σταματήσει να πρωταγωνιστεί σε τραγούδια ποιοτικά, εμπορικά και πλέον, με την κυκλοφορία του νέου του ολοκληρωμένου δίσκου, και όλων των θεμάτων. Γίνεται αυτό; Ναι, γίνεται, ο Αργυρός το έκανε.

Χθες, εκμεταλλεύτηκε ότι ήταν Κυριακή, ότι δεν εμφανιζόταν στο Teatro..Ιδανικό λοιπόν τοπίο και επισκέφθηκε στο ιδανικό μαγαζί στη Κηφισιά Cabaret, τον ιδανικό συνάδελφο και φίλο του τόσο χρόνιο, Νίκο Απέργη. Και μόνο με τις δικές του δυνατότητες, “φούσκωσε” και δείχνει και είναι όλο και πιο φουσκωμένος. Και μαγκιά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ανέβηκαν μαζί στη πίστα, έκαναν χαμό και έδειξαν ότι η χημεία τους, είναι απίστευτη, είναι σε απίστευτο μέγεθος. Γιατί να μην τους δούμε μαζί του χρόνου; Γιατί ; Και τι πιο ωραίο αυτό αυτό θα βρείτε…

Μιλάει το πλάνο το αποκλειστικό του tsipasblog.gr. Δείτε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.