Ο ΛΟΥ, πως ήταν πριν 26 χρόνια και πως είναι σήμερα ! Ένα κρατήστε: Aν τον θεωρήσετε δεδομένο, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος- Έρχεται καλοκαίρι ανατροπών!

Έχω την πιο συλλεκτική φώτο φίλε μου, από τον Παναγιώτη Λου. Χρονολογείται πριν 26 χρόνια. Με πλούσιο και πυκνό μαλλί, με κοντομάνικο πουκάμισο και το βλέμμα…στοργικό, στραμμένο πάνω στην Μαργαρητούλα, σε μπουμπού έκδοση τότε. Ο μπαμπάς ταΐζει την κόρη. Χρόνια ξέγνοιαστα και ανέμελα, τα πιο αθώα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και από αυτή την εποχή, ερχόμαστε κατευθείαν στην σημερινή. Μπαίνουμε στο παιχνίδι», «Ο Λου κάνει το μεγάλο παιχνίδι, ματσάρες κάνει, τα ανέστησε τα μπουζούκια της Πάτρας». Πως τα κατάφερε ; Ναι, με λεφτά, πολλά λεφτά. Αλλά και με πολιτική, γνώσεις, σχεδιασμό, όραμα― μάνατζμεντ. Αλλά και με μαγκιά! Ένα απαιτητικό παιχνίδι που τα θέλει όλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Λου, θα είναι πάντα σε μια σχέση που έχει ξεκινήσει, θα την στηρίξει στο φουλ, υπό μία βασικότατη προϋπόθεση: Να μην τον θεωρήσουν δεδομένο. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο λάθος. Γιατί μετά θα έρθουν οι ανατροπές, και το 2023, θα είναι το έτος των ανατροπών.

Κρατήστε για την ώρα : Με πολλά λουλούδια ξεκίνησε ο Νίκος Κουρκούλης, χθες, στα Αστέρια του Λου. Απόψε η συνέχεια. Και αύριο, Κυριακή στη λήξη του Καρναβαλιού, έχει Βελισσάρη-Αγγελική Ηλιάδη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023 ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ÎÎÎΑÎH"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.