Ο δάσκαλος επισκέφθηκε την μαθήτρια, που είναι το next big things της νύχτας, η γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα! Μαγική στιγμή στο στέκι των αδερφών Βουτυράκου

Ο Σταμάτης Γονίδης. Από τις πιο μεγάλες φιγούρες της ελληνικής τραγουδιστικής Ιστορίας. Φοβερά πράγματα έχει κάνει στη διαδρομή του. Άτομο που πρωτοστάτησε στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, ένας κανονικός επαναστάτης, που βοήθησε πολλούς, και μάλιστα, χωρίς να ζητήσει τίποτα. Τους βοήθησε με την καρδιά του. Ο γνωστός Σταμάτης.

Βοήθησε σημαντικά και την Ιουλία Καλλιμάνη, το νέο μεγάλο όνομα του Tokyo Theater Athens και του νυχτερινού ορίζοντα γενικότερα. Ήρθε και θα μείνει για πολλά χρόνια αυτή. Με τον δάσκαλο, έχουν μαζί ένα ντουέτο, που εξυμνεί την γυναίκα, την πραγματική γυναίκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και συναντήθηκαν ξανά έπειτα από καιρό! Έγινε χαμός χθες στο νυχτερινό στέκι των αδερφών Βουτυράκου. Με τον συνεργάτη Λευτέρη Δρακωτό, στο πλευρό του, η παρουσία του Σταμάτη Γονίδη.

Έχουμε το στιγμιότυπο :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.