O Loy του facebook, ως συνήθως, έδωσε πάλι θεικές ατάκες ! Γιατί ο κόσμος τον αγαπάει…αλλά και αν θα φέρει όνομα του Αγιαντρεος !

Παναγιώτης Λου! Αυτός που ο Αντύπας, στο «Σπίτι με το MEGA», τον χαρακτήρισε καταπληκτικό επιχειρηματία, πως τον κάνει να νιώθει έφηβος, πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή στο δρόμο του. Με ένα βίντεο, που ανέβασε στο facebook του, από το βράδυ του Σαββάτου, από τα Αστέρια Live By Loy. Επιβεβαίωσε ότι στο έργο που έχει παρουσιάσει, το αγαπάει ο κόσμος, και όσο το αγαπάει ο κόσμος, δεν βλέπει κανέναν. Γιατί όμως το αγαπάει ο κόσμος; Γιατί του είπε πως θα είναι Α και είναι Α, δεν τον κορόιδεψε, άλλα πριν και άλλα μετά. Το είδες ; Για πάμε να δούμε : Κάντε κλικ ΕΔΩ

Όπως είδες και το άλλο, που έγραψε, έδωσε για κυκλοφορία στον διαδικτυακό κόσμο. Και ξέρεις, πως είναι αλήθεια, συμφωνείς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στα μηνύματα που πέρασε ο ΛΟΥ, είχε μέσα και του Αγιαντρεος, που πολιούχου της Πάτρας, που γιορτάζεται στις 29 Νοεμβρίου, την επόμενη Τρίτη δηλαδή. Τι θα πει είχε μέσα και του Αγιαντρεος; Αυτό θα πει :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.