Με Κατάρ, ποδόσφαιρο γειτονιάς το Mundial

Αποφασίσανε καθαρά και σύμφωνα με τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου να γίνει το μουντιάλ στο Κατάρ. Καλά, ρε, στο Κατάρ; Ναι, στο Κατάρ, έχει πολλά φράγκα το μαγαζί και οι άνθρωποι έχουν κάθε διάθεση να ξοδεύουν. Δεξιά κι αριστερά. Στο φινάλε καθόλου ευγενικό να τους σνομπάρουμε. 

Εντάξει, να το δεχθούμε. Και να βάλουν και το Κατάρ να παίξει μπάλα; Δεν φτάνει να τους ανατεθεί η διοργάνωση; Δεν υπάρχει στους αιώνες μεγαλύτερη διαφήμιση απ’ αυτή σ’ όλο το γλόμπο, για το πλούσιο χωριό, λέω για το κρατίδιο που λέγεται Κατάρ. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ποδόσφαιρο, για να κάνουμε ταμείο, είναι show. Πρώτα αυτό και μετά όλα τα άλλα. Με ομάδες γειτονιάς το θέαμα πέφτει κατακόρυφα με τη συμμετοχή στο σπουδαιότερο τουρνουά, στο μουντιάλ. Αν η εθνική του Κατάρ λάβει μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα θα υποβιβαστεί. Να κερδίσει τις Λαμίες και τους Λεβαδειακούς; Αδύνατον. Απέναντι στις ομαδάρες του Παναιτωλικού και του Βόλου το Κατάρ χωρίς υπερβολή είναι ομαδίτσα. 

Άσε το δεύτερο ημίχρονο, όπου όλα ήδη είχαν κριθεί με τα δυο γκολ του Εκουαδόρ. Στο πρώτο ημίχρονο το έργο δεν αντέχει σε κριτική. Στο παιχνίδι μετράνε κατοχή, τελικές, κόρνερ και τα λοιπά. Αν βάλει κανείς στη ζυγαριά το Κατάρ, μετράς απλά πόσες φορές αλλάξανε τη  μπάλα απέναντι στην πολύ αργή ομάδα του Εκουαντόρ.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.