Ο «λίγος» ARGY τους έπιασε στον ύπνο

Ο «λίγος» ARGY τους έπιασε στον ύπνο

Πρώτο όνομα στη νύχτα σήμερα ο Αργυρός. Δεν είναι έκπληξη αν καθαρίζει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό μεροκάματο, νυχτοκάματο που λένε και οι κουλτουριάρηδες.

Φοβερά πράγματα. Ρέμος, Βέρτης π.χ. από τη μια και από την άλλη να σχίζει ο «λίγος καλλιτεχνικά Αργυρός», ο «σωσίας του Αντώνη Ρέμου». Όπως τον χαρακτήριζαν μέχρι και πριν λίγα χρόνια, πριν πέσει στα χέρια του Μπερτάκη, βέβαια. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, αν θέλετε να σας μιλήσω χωρίς φόβο και πάθος, όταν τον ανέλαβε, ήταν ο μόνος που τον πίστευε. Ακόμη και κάποιοι εκ των στενών συνεργατών του -δεν θα πω ποιοι- έδειχναν επιφυλακτικοί τότε. Είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους, για το αν θα απέδιδε τα αναμενόμενα μια τέτοια επένδυση. Ιδίως όταν παράλληλα διαχειριζόταν την καριέρα του Παντελίδη και της Πάολα. Για τους οποίους μιλούσε ήδη όλη η Ελλάδα. 

Περιμένω λοιπόν, τώρα, όσους είχαν μια κακοπροαίρετη κριτική, να το παραδεχτούν. Να μιλήσουν αντρίκια και καθαρά : «Μπήκαμε στο χρηματιστήριο και βγήκαμε γδαρμένοι. Και οι τραγουδιστές, ακόμα και οι πιο φιρμάτοι, τρώνε ξύλο. Από τα επάνω στα κάτω».

“Βαριά” ονόματα και δεν υπάρχουν κρατήσεις στα τραπέζια. Ίσως να μιλάει και ο νόμος της τιμωρίας. Ο χαμός, όμως, του χαμού ω χαμέ έγινε και το περασμένο Παρασκευοσάββατο στο Fantasia. Όχι μόνο το γέμισε, που αποτελεί πλέον αναμενόμενο, αλλά κατάφερε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Στην εποχή των «φιλοσοφούντων αερολόγων» και της επιφάνειας, δικαιολόγησε το νυχτοκάματο του επί 3 φορές παραπάνω, από τα λουλούδια που πήρε.

Τέλος, να σας θυμίσω πως μετά από ένα τρελό σερί που κράτησε 8 μήνες, ο Αργυρός, ρίχνει αυλαία για καλοκαίρι αυτή τη βδομάδα.

Διαβάστε επίσης :

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και συναυλία
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.