Ψεύτες οι πολιτικοί, όχι ο Αργυρός

Ψεύτες οι πολιτικοί, όχι ο Αργυρός

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω πολιτικός γιατί φαίνομαι όταν λέω ψέματα» είπε ο Αργυρός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο People, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Η αλήθεια είναι ότι, όσο μεγαλώνω, πολιτικοποιούμαι περισσότερο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω πολιτικός, γιατί φαίνομαι όταν λέω ψέματα. Είμαι για γέλια, δεν μπορώ να πω ούτε μικροψέματα. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή στο μέλλον η δική μου αντίληψη, ενέργεια και φιλοσοφία έκανε καλό σε μια μερίδα κόσμου ». Είπε την καθαρή αλήθεια ο Αργυρός. Το ψέμα το λέει ο πολιτικός, ο παλαιάς κοπής πολιτικός, που λέει είμαστε με τους πολλούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατ’ αρχήν δεν έχει καμιά σημασία με ποιους είναι κάποιος, με τους πολλούς ή τους λίγους, αν δεν έχει ικανότητες να βοηθήσει τους πολλούς ή τους λίγους. Μην αρχίσουμε να τραγουδάμε σαν τους Άγαμοι Θύται. Ο κάθε πίτουρας, επειδή απευθύνεται σε πίτουρες, πλάκώνει τις παπαριές ”Αγαπάω την Ελλάδα… ”, ”Το όνειρο μου είναι να βοηθήσω την πόλη… ”. Προσόντα διαθέτει; Αυτό δεν το συζητάμε. Στο survivor ή στο mastershef πήγε, κι αν ναι τι έκανε;

Γιατί με μπερδεύετε εμένα, ξηγήθηκε ο τυπάρας. Από που και ως πού και με ποια ιδιότητα να κατέβω στο στίβο … της πολιτικής, να ζητάω την ψήφο του λαού, να τον παπατζώνω για να πετύχω τον σκοπό μου ; Δεν έχω βλέψεις πολιτικές, εγώ τραγουδιστής είμαι και θα παραμείνω μέχρι ν’ αφήσω κόκαλα, ζωή, ψυχή και σώμα.

Αν συνεχίσουμε την κουβέντα, κι όχι σε προεκλογική συγκέντρωση, θα σου πει ο Αργυρός : “εγώ μιλάω πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας. Όπως με τη γλώσσα της αλήθεια μου μιλάει ο Κώστας Μπερτάκης. Με τον οποίον αποφασίσαμε φέτος να ανακαινίσουμε το Fantasia και να γίνει αυτή η παραγωγή”

Με την ευκαιρία, μια πληροφορία, και δεν δέχομαι διάψευση. Ο Αργυρός προθυμοποιήθηκε να αναλάβει αυτός την παραγωγή του παρθενικού ολοκληρωμένου δίσκου του ταλαντούχου Γιώργου Λιβάνη.

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.