Οι μπουκ πρώτα Argy, μετά οι άλλοι

Οι μπουκ πρώτα Argy, μετά οι άλλοι

Ο Αργυρός θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Το πήρε φέτος -χειμώνα-καλοκαίρι- δικό του είναι και του χρόνου. Τι να πουν οι του στενού του περιβάλλοντος; Πως δεν το θέλουν. Όχι, το θέλουν. Και να μην το ήθελαν πάλι, θα το ξαναπάρουν.

Ποιος το λέει αυτό, ότι θα είναι πάλι πρώτος στη λίστα με τα υπόλοιπα «μεγαθήρια» της ελληνικής νύχτας; Οι στοιχηματατζήδες, οι οποίοι κακά τα ψέματα όλο και κάτι περισσότερο ξέρουν, ακόμα και από τις ίδιους τους τραγουδιστές. Με μια άλλη κουβέντα, μικρή αξία έχει πόσο πιστεύουν στο επιτελείο του εκάστοτε επιχειρηματία, ότι έχουν καλύτερη ομάδα, ότι προετοιμάστηκαν πιο δυνατά, ότι ενισχύθηκαν στις μεταγραφές με τους παίκτες που είχαν ανάγκη. Η πρόβλεψη απολύτως δικαιολογημένη, όταν μιλάμε για τον τραγουδιστή, που έχει διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα τα τελευταία 4 χρόνια, με ένα και μόνο όχημα, αυτό του Fantasia.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα αυτά κι ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες που αγωνιστικά επηρεάζουν έτσι κι αλλιώς τον κάθε τραγουδιστή, τα έβαλαν στο ζύγι οι μπουκ και αποφάσισαν. Ένα είναι τα φαβορί. Ο Αργυρός. Πρώτα ο τραγουδιστής του Μπερτάκη μετά όλοι οι άλλοι.

Βγάζουν τις αποδόσεις οι μπουκ και περιμένουν να ποντάρουν οι τζογαδόροι. Βάλτε να πάνε, πήγανε. Πριν ακόμα ξεκινήσει το έργο, δύο τουλάχιστον μήνες πριν στηθεί η μπάλα στη σέντρα του πρωταθλήματος. Βάζεις ένα ευρώ και παίρνεις 2,05 αν το πάρει ο ΑΡΓΥΡΟΣ. Στο 2,15 είναι η απόδοση κάποιου άλλου συνάδελφου του, πρωτοκλασάτου φυσικά. Υπάρχουν και οι αουτσάιντερ, με 12,5 περίπου στο ένα ευρώ.

Πολύ κοντά, λοιπόν, οι προβλέψεις στην πιάτσα για τους μονομάχους της νύχτας (2019-2020). Σήμερα. Δεν αποκλείεται στην πορεία για τούτο και τον άλλον λόγο οι εταιρείες στοιχημάτων να διαφοροποιήσουν τις αποδόσεις τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.