Μέχρι στιγμής, ξέραμε τα εξής. Ο Κώστας Ματσίκας, με δική του απόφαση τα “έσπασε” με τον Γιώργο Μαζωνακη. Ο επιχειρηματίας του Έναστρον, βέβαια, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε την Πάολα. Η οποία, αν και προοριζόταν αρχικά για την Ακτή Πειραιώς, εν τέλει, και εν την απουσία του Μαζώ θα βρίσκεται στο Έναστρον. Έχοντας στον πλευρό της, κατά πάσα πιθανότητα, τον Νίκο Κουρκούλη.
Αυτό το τελευταίο πάντως μην το δένετε κόμπο. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το Tsipasblog.gr, πραγματικά μόνο η Πάολα είναι η σίγουρη επιλογή. Ταίρι δεν έχει βρει. Η αλήθεια είναι πως μίλησε -και- με Κουρκούλη ο Ματσίκας, αλλά παράλληλα κοιτάζει και αλλού. Δεν αποκλείεται όμως εν τέλει να “κλειδώσει” ο Κουρκούλης.

Σχετικά, τώρα, με την “Ακτή”, το έτερο νυχτερινό κέντρο του Ματσίκα, σύμφωνα με την ίδια καλά πληροφορημένη πηγή μου, ξεκινάει με Σωκράτη Μάλαμα.
Διαβάστε επίσης