Ο Κοκλώνης απαντάει έτσι, στους εισαγγελείς του..κώλου

Συνεχίζουν αυτοί οι κάποιοι, να λένε τα δικά τους, δεξιά κι αριστερά, για τον Νίκο Κοκλώνη. Με τούτο και το άλλο, τον κατηγορούν. Και τι λέει το tsipasblog.gr ; Να τον ”αθωώσει” ή να τον ”καταδικάσει”, όχι δεν έχει τέτοιο σκοπό. Δεν μας ενδιαφέρει, δεν τον έχουμε ποτέ συναντήσει, δεν έχουμε “νταραβέρια” μαζί του.

Στην κουβέντα μας παίζουμε χοντρά. Γιατί, όχι. Αν θέλουμε να φτάσουμε σε αλήθειες καυτές, αφήνουμε στην άκρη τα λόγια τα ψεύτικα. Και τις πορδές. Κοίτα τι θα πούμε τώρα. Όταν τίποτα από αυτά που τον λιθοβολούν, λες και λιθοβολούν τον διάβολο, δεν έχει φτάσει στη δικαιοσύνη. Άρα! Αυτοί που τα λένε, εισαγγελείς δημοσιογράφοι είναι, φυλλάδες και εκπομπές είναι, του διαδικτύου τα ποντίκια είναι, ό,τι είναι, ας βγάλουν τον σκασμό. Αυτή είναι η σωστή στάση. Να μη λένε τίποτα. Να μην κρίνουν όπως γουστάρουν, αλλά να κρατήσουν τη γνώμη τους για πάρτη του. Ας την εκφράσουν στην παρέα τους, μέχρι εκεί, όχι δημόσια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρακάτω. Δεν βγαίνει τίποτα με τα δικαστήρια του κώλου. Τίποτα καλό για αυτούς, για τους άλλους, για την κοινωνία μας γενικότερα.. Μιλάει η ζήλεια, ο φθόνος, το γιατί αυτός και όχι εγώ. Το πουστρηλίκι, δηλαδή. Ελεύθερη οικονομία ναι, αλλά κάπου ένα όπα, να υπάρχει ένα μέτρο.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, ο Κοκλώνης, συνεχίζει να σαρώνει τα νούμερα της τηλεθέασης. Εκεί τους απαντάει, στις κατίνες που τα ξέρουν όλα, για όλους έχουν να πουν κάτι. Πως έκλεισε το πρώτο μουσικό σόου, για ένα ακόμα Σαββατόβραδου; Το J2US παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης και το Νοέμβριο, με μέσο όρο 17,4% στο σύνολο του κοινού και 16,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, με τις γυναίκες 25-44 να αποτελούν το πιο φανατικό του κοινό, με μέσο όρο 21,4%. Ραντεβού το επόμενο Σάββατο στις 20:00 με πολλές εκπλήξεις, ο Κοκλώνης μας αγαπάει πολύ και μας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά του, που γινόμαστε μια παρέα κάθε Σάββατο βράδυ .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.