Ο Κοκλώνης, η αιχμαλωσία και ο χρυσός

Πολύ λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά αιχμάλωτος μιας πορείας να πολεμάει και με αντίπαλο τον ίδιον τον… εαυτό του. Μην τυχόν και χάσει το… άχαστο σερί του. Έτσι είναι. Καταδικασμένος ο Κοκλώνης να αντιμετωπίζει και την πίεση να διατηρήσει το αήττητο.

Δεν γίνεται να εξαγοράσει τα πάντα και να αποσπάσει το ναι των πάντων ο Κοκλώνης. Όλοι το ξέρουμε ότι κάποτε θα συμβεί το… μοιραίο, αυτό που δεν έχει αποφύγει κανένας μεγάλος παίκτης στο σύμπαν. Να, γιατί πράγματι ο Κοκλώνης βρίσκεται σε λούκι, να γνωρίζει ότι κάποια στιγμή, δικαίως ή αδίκως, ακόμα και στην καλύτερη του πρόταση, θα προκύψει η αρνητική απάντηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάποια μέρα, ναι, ίσως. Γιατί τώρα, το αληθινό αφεντικό του Open, παίρνει ότι κινείται. Τελευταίος, που “κλείδωσε” στα παρασκήνια του “Just the 2 of us”, το Σάββατο, ο Ανδρέας Μικρούτσικο, που δικαιολογημένα θεωρείται ο μοναδικός, ο απόλυτος, μύθος της ελληνικής τηλεόρασης, που ό,τι έπιασε, έγινε χρυσός. Όπως “χρυσό” του προσέφερε ο Κοκλώνης, ώστε να κάνει “χρυσό”, το proejct που τελικά θα του αναθέσει. Οι πηγές από την μιντιακή πιάτσα για αυτό, λένε πως ή θα του δώσει εκπομπή, ή το “Box”, που στο εξωτερικό σαρώνει!

Διαβάστε ακόμα: Ο Κοκλώνης δικαιολογεί το μπάσιμο του Ιβάν στην τηλεόραση!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.