Ο Καρράς, το τέλος στη νύχτα, και οι … κότες.

Είναι η στιγμή που ο Βασίλης Καρράς γυρίζει την σελίδα, μάλλον καλύτερα κλείνει το βιβλίο. Βάζει τον επίλογο σε μια θρυλική καριέρα, και όσοι έχουν σκέψεις για συνεργασία, στο επόμενο χειμερινό πρωτάθλημα, να τα ξεχάσουν. Πριν διαδώσουν, παίκτες και παράγοντες, δεξιά κι αριστερά τα …«δικά» τους, να δουν τις δηλώσεις του πρώτα. Τις έκανε μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, και την τρανταχτή απώλεια των 42 κιλών. Βρέθηκε σε εγκαίνια γκαλερί στη Θεσσαλονίκη, και αναμενόμενα, οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του.

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Δεν υπάρχει “τελευταία συναυλία”. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι.»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις : Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής, ναι επιστρέφει. Aλλά κοίτα πως το προσδιόρισε. Μόνο δισκογραφικά και στη ζωή γενικά, όχι και στην νύχτα. Αν είσαι νυχτόβιάς, σου κόβεται το γέλιο, τι φέρνει η μια στιγμή στην άλλη, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, σκέφτεσαι. Ο Καρράς από τους τραγουδιστές με τεράστια καρδιά, τάισε πολύ κόσμο τόσα χρόνια, μέχρι και τις ..κότες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.