Η αναμενόμενη «προδοσία» στο πάρα ένα των εκλογών ! Ενώ το πασίγνωστο Principote, ετοίμαζε φαντασμαγορικά εγκαίνια, ο Δήμαρχος Μυκόνου, του έβαλε «λουκέτο», για να σώσει το τομάρι του – Πουλάει «εκδούλευση» στην κυβέρνηση, γιατί μετά τις εθνικές εκλογές, ακολουθούν και οι δημοτικές

Την ώρα που το νούμερο ένα, αυτή τη στιγμή, μαγαζί στο νησί, που τρώει το ξύλο της αρκούδας, και δε είναι τυχαίο. Το Principote, λένε οι περισσότεροι πως είναι, πήρε τα ηνία από το Nammos. Αυτό, λοιπόν, ενώ διαφήμιζε τα εγκαίνια του στα social media, η δημαρχιακή αρχή σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσιζε την σφράγιση του -και μάλιστα ομόφωνα.

Τι πουλάει ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, στο πάρα ένα των εκλογών ; Τίποτα, εκτός από εκδούλευση στην κυβέρνηση, και με συνοπτικές διαδικασίες; Όχι κάτι άλλο. Γνωστό από το παρελθόν, το προϊόν να σώσεις το τομάρι σου μόνο, όταν βλέπεις ολόκληρο το χωριό να καίγεται.. Για αυτό και το παίζει καλό παιδί τώρα. Υπηρεσία, βοήθεια, διευκόλυνση πουλάει. Ξέρει καλά τι κάνει. Σε τι αποβλέπει; Η στάση του μπορεί εύκολα να αναλυθεί, αν διαβάσεις το βιβλίο του tsipasblog. Mετά τις βουλευτείς εκλογές, ακολουθούν οι δημοτικές, και την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν την θέλει στην κόντρα. Σε καμία των περιπτώσεων. Το αντίθετο, πολύ κοντά του την θέλει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επιστροφή στο πρόστιμο. Το αποτέλεσμα του είναι καταστροφικό. Το βράδυ της Τετάρτης ήταν, που τοποθετήθηκαν κόκκινες κορδέλες στο εμβληματικό beach bar, με το όργιο αυθαιρεσιών πάντως στο νησί των Ανέμων να γίνεται θέμα συζήτησης μέχρι και στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Με έγγραφο που παρουσιάζει το MEGA, η αρμόδια επιτροπή του δήμου Μυκόνου ενημέρωνε τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ότι η Επιτροπή αποφασίζει ομόφωνα να διακοπεί η λειτουργία της επιχείρησης και να σφραγιστεί το κατάστημα που λειτουργεί στην περιοχή Πάνορμος.

Με έγγραφο που παρουσιάζει το MEGA, η αρμόδια επιτροπή του δήμου Μυκόνου ενημέρωνε τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ότι η Επιτροπή αποφασίζει ομόφωνα να διακοπεί η λειτουργία της επιχείρησης και να σφραγιστεί το κατάστημα που λειτουργεί στην περιοχή Πάνορμος.

Η παρέμβαση του υπουργείου Περιβάλλοντος
Οι ιδιοκτήτες του Principote φαίνεται πως κανόνιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο. Είχαν επικεντρωθεί στα φαντασμαγορικά εγκαίνια που ετοίμαζαν, έχοντας στείλει ήδη προσκλήσεις σε εγχώριους και διεθνείς jet setters.

Ωστόσο, φαίνεται πως αιφνιδιάστηκαν από το κατεπείγον έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος, με το οποίο ζητούσε από τον δήμαρχο της Μυκόνου να σφραγίσει και να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας του καταστήματος εντός 24ωρου.

Πηγή: in.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.