Το κατάντημα του Μαξίμου, που υπό την πίεση των εκλογών, φωτιά έχει βάλει στην τέχνη της εξαπάτησης της κοινής γνώμης! Μετά την Greek Mafia, ξαφνικά τη …βρήκε και με την Μύκονο τώρα – Το «ξενέρωνα» των ξένων επενδυτών και η έλλειψη ηγεσίας στο νησί

Με μια κουβέντα. Επειδή σε αυτή την χώρα, που είναι μικρή και ο ένας γνωρίζει τον άλλον πολύ καλά. Αυτά που γίνονται στα επεισόδια της σειράς «Στην πυρά, στην πυρά, για όλα φταίει η Μύκονος». Στον ίδιον βαθμό δεν έχουν επαναληφθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Μια τέτοια στοχοποίηση. Όλα, όμως, όσα συμβαίνουν στο πιο πετυχημένο νησί της χώρας, που αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα πως έξω δεν έχουμε να παρουσιάσουμε τίποτα, αποτελούν ντροπή. Για όλους μας ντροπή. Για όσους… υπηρετούν την λογική και, βέβαια, για την κυβέρνηση.

Επί της ουσίας. Το ανελέητο ξύλο στην Μύκονο είναι μια ξεφτίλα του Μεγάρου Μαξίμου. Κατάντημα που καταφεύγει σε τέτοιες δόλιες πρακτικές, ως μοναδική λύση εξαπάτησης της κοινής γνώμης, υπό την πίεση των εκλογών. Ξεφτίλα γιατί από τη μια, το καλοκαίρι είναι πλέον στην πόρτα. Που σημαίνει εκατομμύρια τουριστών από όλο τον κόσμο, ετοιμάζουν βαλίτσες να μας επισκεφθούν. Να φέρουν χρήματα πολλά στο σπίτι μας. Ξανά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και από την άλλη, τα σαΐνια της κυβερνητικής ομάδας, ποσώς τους ενδιαφέρει αυτό. Οργανώνουν, συντονισμένα, επί μέρες το βρώμικο το παιχνίδι τους, μέσα στη ασφάλεια πως ελέγχουν τα ΜΜΕ. Και την βρίζουν όλη μέρα, στο στόμα δεν έχουν τίποτα άλλο παρά την κακή πλευρά της Μυκόνου. Και να δεις που στο τέλος, αυτούς τους παγκόσμιους τουριστικούς ομίλους, που έχουν δρομολογήσει επενδύσεις εκατομμυρίων, σίγουρα θα τους διώξουμε.

Όπως στο λέω! Μιλάνε τα γεγονότα. Το κλιμάκιο των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος εντόπισε παράνομες εργασίες σε εξέλιξη στο Nammos στην Ψαρού και πλέον η νέα νομοθεσία επιτρέπει την άμεση κατεδάφιση των αυθαιρεσιών. Στην περίπτωση του Principote, στον Πάνορμο, οι Επιθεωρητές προχώρησαν στην επιβολή προστίμου ύψους 22,22 εκατ. ευρώ.

Τι λένε επ’ αυτού οι διοικούντες, οι σωτήρες, οι στρατηγοί της Μυκόνου; Δεν λένε. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει· Δεν γνωστοποιούν, δηλαδή, τι έχουν πιάσει οι κεραίες των μυστικών τους υπηρεσιών. Να μάθουμε κι εμείς αν πράγματι σε αυτή την τραγωδία, τον πόλεμο και την διάλυση της οικογενείας τους, συμφωνούν ή όχι; Που ναι και που όχι.

Διαβάστε επίσης : Παίζει τα «ρέστα» της η κυβέρνηση! Αυτό που την νοιάζει, είναι να παρουσιάσει ακόμη μια «επιτυχία», στην παρούσα φάση της προεκλογικής περιόδου. Και ας καταρρεύσει μετά στα δικαστήρια! Εξελίξεις -όπως φαίνεται- αναμένονται όχι μόνο πάνω στον τάφο του δημοσιογράφου, αλλά και του πατρινού πυγμάχου!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.