Ο Κανελλόπουλος δεν φόρεσε….Μάσκα

Παναγιώτης Καννελόπουλος

Το πράμα απλώθηκε και δεν μαζεύεται. Ο κορονοϊός επικυριαρχεί σαρωτικά στη ζωή μας. Μόνο μάγοι δεν ήταν όσοι είχαν προβλέψει τούτη τη εξέλιξη, αλλά δεν τολμούσαν να τη δημοσιοποιήσουν. Ότι θα ‘ρθει η ιστορική στιγμή, όπου το σύμπαν της ανθρωπότητας θα φορέσει μάσκα. Και εγένετο το απίθανο. Να μην εμφανίζεται κανείς σε δημόσιο χώρο άνευ μάσκας. Πολιτικοί, ιερείς, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, δικαστικοί, στρατιωτικοί, οι κάθε παρατρεχάμενοι της δημόσιας ζωής ξεμυτάνε μασκοφόροι.

Τέλος πάντων, η ζωή έχει πάρει ένα άλλο νόημα. Αλλά αυτό το κακό τι σημαίνει; Εδώ γελάμε. Επειδή ακούς ένα κάρο μπούρδες από κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, μελλοντολόγους κι άλλους -όγους οι οποίοι υποτίθεται λόγω ειδικότητας έχουν δικαίωμα επιστημονικού λόγου. Ότι θα αλλάξει στο 100% η ζωή μας; Ότι οι έχοντες “καβάντζα”, απόθεμα στην άκρη, δεν θα χτυπήσουν τις ευκαιρίες, που σίγουρα θα βγουν στην επιφάνεια;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παραμύθια. Οι ισχυροί είναι αυτοί που είναι. Που ήταν. Πάντα. Δεν θα εξαφανιστούν από τον κορονοϊό στο μέλλον. Κάποιοι από αυτούς, οι πιο φρόνιμοι, θα παραμείνουν ίδιοι, όπως ξεφύτρωσαν από την εποχή του Αδάμ. Ενώ κάποιοι άλλοι, οι πιο ανήσυχοι, θα πάρουν υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα. Γιατί κυνηγώντας την φυσικά εξέλιξη, θα αναμειχθούν και σε άλλες δουλειές.

Π.Χ ο πατρινός επιχειρηματίας, Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι τώρα, η οικογένεια του θεωρείται πρώτο μπόι στα κρεοπωλεία. Κι έτσι, από δω και πέρα, θα κυνηγήσει το παρακάτω βήμα, μπαίνοντας πλέον και στο γήπεδο των ψησταριών. Αλλά όχι αυτών, που μπορεί να έχετε στο πίσω ή στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας. Δεν έγινε πιο έξυπνος σήμερα. Το πρότζεκτ που έχει στο κεφάλι του είναι πολύ απαιτητικό και γι΄αυτό, θα το πάει βήμα, βήμα. Οπότε, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Διαβάστε επίσης : Η αλήθεια για την Salco από τις… φωτογραφίες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.