Η αλήθεια της θρησκείας αποκαλύπτεται στο… γήπεδο τους

Γιάννης και Χριστόφορος Ματσάγκος

Ο επιχειρηματίας υπάρχει. Ο επιχειρηματίας με τα λεφτά του. Με αυτά, φτιάχνει το σήμα, τη φανέλα. Το όνομα της ομάδας και μπαίνει στο γήπεδο. Οι παίκτες κερδίζουν, χάνουν; Όχι, βέβαια. Οι οποίοι παίκτες, σήμερα φοράνε την άλφα φανέλα, χθες μια άλλη, αύριο θα την αλλάξουν και μια και δυο και τρεις φορές. Ο επιχειρηματίας υπάρχει. Αυτός. Σήμερα ανεβαίνει, αύριο κατεβαίνει.

Το θέμα είναι καθαρά θρησκευτικό. Για τον οπαδό, που στη θρησκεία, την κάθε θρησκεία τον λένε πιστό, ο θεός είναι θεός. Είτε κάνει καλό, είτε κακό, στην περίπτωση που ο οπαδός-πιστός χρεώσει στον θεό το σεισμό, την πανδημία, τη φωτιά. Αυτό που λένε θεομηνία. Τη μήνι, την οργή του θεού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή είναι η αλήθεια, που αρνείται να την αντιληφθεί ο οπαδός. Ο οπαδός της κάθε ομάδας, αλλά την γράφει το Tsipas Blog.

Πάω σε παράδειγμα. Με το κόλπο του κορωνοϊού, έστω ότι φεύγει από τον χάρτη της Πάτρας, το πιο κυριλέ κατάστημα για ελληνοπρεπή ταχυφαγία, το “Όλα Ψήνονται”. Δεν θα φταίνε οι υπάλληλοι, η γκίνια, ότι δεν τους ήθελε η μπάλα. Η κριτική είναι υπεράνω αυτών των προσώπων. Ακουμπάει μόνο την θεότητα. Τους επιχειρηματίες και στη προκείμενη περίπτωση τα αδέρφια Ματσάγκο (Γιάννη και Χριστόφορο)-(φώτο)

Το “Όλα Ψήνονται” κερδίζει τον ανταγωνισμό στο γήπεδο του κορωνοϊού, στο οποίο έχουν χάσει σχεδόν όλοι οι άλλοι. Αλήθεια. Κερδίζει, γιατί έχει επιχειρηματία. Επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Όλα Ψήνονται
Πατρών Κλάους 30, Πάτρα,
Delivery📞 261 031 0999 και Take Away!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.