Η αλήθεια για την Salco από τις… φωτογραφίες

Μια φωτογραφία είναι όσες χιλιάδες λέξεις. Χίλιες συγκεκριμένα. Σωστά το λένε. Γιατί φτιάχνει εντυπώσεις, απόλυτες που γράφουν στον εγκέφαλο και δεν ξεγράφουν. Δεν είναι μακάκας ο κόσμος της επικοινωνίας, που τα παίζει όλα στην εικόνα. Στις φώτο. Με τις οποίες, περνάνε αυτό που θέλουν να περάσουν.

Μιλάνε μόνες τους οι φωτογραφίες από τις αποθήκες της Salco, επί της Γερασίμου Κατσάμπα 8, στο Μιντιλόγλι Πατρών, που πριν ήταν Al Food, με τα χιλιάδες αυθεντικά προϊόντα, ελληνικότατα μάλιστα, να είναι έτοιμα να φτάσουν στην πόρτα του οποιαδήποτε τα ζητήσει. Από τον πιο μεγάλο, μέχρι τον πιο μικρό. Με ένα τηλεφώνημα στα 2610 64 7077 – 6942 258619.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φωτογραφείς που παραπέμπουν κατ΄ ευθείαν σε κολοσσό, στον τομέα των διανομών-logistics, της αντιπροσώπευσης, της εμπορίας και της εισαγωγής τροφίμων, απορρυπαντικών, χαρτικών, καλλυντικών και οτιδήποτε άλλο βάζει ο νους σας. Ότι η Salco, που οδηγείται από τον Αλέξανδρο Χρησταρά, είναι χοντροπαίκτης και μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Στην κατηγορία της, στο γήπεδο της.

Δείτε τις φωτογραφίες, που συγκέντρωσε το tsipasblog.gr

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Η Salco κάνει πραγματικότητά την ευχή σας – Να γίνεται επιχειρηματίες εν μέσω Lockdown

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.