Δεν το συνηθίζει, αλλά “έρχεται” σήμερα συνέντευξη Μπάρλου στο Tsipas Radio

Περισσότεροι από οκτώ μήνες έχουν συμπληρωθεί από τη μέρα που ο Γιώργος Μπάρλος, πήρε τα διοικητικά ηνία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, από τον προκάτοχό του, Σάκη Καλογερόπουλο.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν συμβεί πολλά. Πανδημία, πρώτο και δεύτερο lockdown, μη ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον Σπύρο Δήμου, απομάκρυνση Ελευθερόπουλου-Λουμπαρδέα, αντικατάσταση του πρώτου με τον Νίκο Παπαδόπουλο, διαζύγιο με Ζοάο, δηλώσεις Κούγια “Μακάρι να ανέβει η Παναχαϊκή και θα φέρω την ΑΕΛ για φιλικό στην Πάτρα”, κόντρα με τον ΟΦΗ και άλλα πολλά. Αλλά αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί, ακόμη, είναι η έναρξη της Superleague 2.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για όλα τα παραπάνω, θα μιλήσει δημόσια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, σήμερα, Σάββατο (12-12-2020) και ώρα 9 το βράδυ, στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, ο ισχυρός άντρας της πατρινής ομάδας, κος Γιώργος Μπάρλος. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να τονίσουμε πως παρότι δεν δίνει εύκολα συνεντεύξεις, ιδίως στα ραδιόφωνα.

Μπορείτε να ακούσετε LIVE την εκπομπή από ΕΔΩ ή εναλλακτικά από ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.