Ο Ιακωβίδης έτοιμος να πατήσει το Έβερεστ

Η ”δουλειά” που ρίχνει ο Πέτρος ο Ιακωβίδης είναι πραγματική, όχι φιλολογική, δεν περνάει απαρατήρητη από τους καθηγητές στο σχολείο της νύχτας. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ξεκίνησε την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, στο Room 63, του Karen Ampa. Και κάντε τη σύγκριση με το σήμερα. Εύκολο το συμπέρασμα, πολλά βήματα μπροστά, μεγάλη η εξέλιξη του. Και δεν σταματάει, δεν γίνεται στο σημείο που βρίσκεται. Με άλλα λόγια, πηγαίνει για ακόμη πιο ψηλά. Για την απόλυτη κορυφή. Και δεν χωράνε εκπτώσεις και συμβιβασμοί στα θέλω του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, από όταν άφησε την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, βρίσκεται μόνιμα στο «οπλοστάσιο» του Κώστα Μπερτάκη. Και τα καλύτερα είναι αυτά που ζουν τώρα, σκίζει στο Fantasia με την Λένα Ζευγαρά, έρχεται και το νέο του album.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το «Καλησπέρα», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 2 Ιουνίου από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 16 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι δύο μεγάλες επιτυχίες που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Πέτρος Ιακωβίδης, τα «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» και «Αχ Καρδούλα Μου», τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έγιναν top trend στο YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views.

Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών στο «Καλησπέρα» έχουν γράψει, τόσο ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης, όσο κι άλλοι εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, χαρίζοντάς μας μία συναρπαστική μουσική πρόταση.

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε την πιο ξεχωριστή «Καλησπέρα», μέσα από ένα special διήμερο γεμάτο με την αγαπημένη φωνή και το δυνατό πάθος του Πέτρου Ιακωβίδη!

Πάρτε μια γεύση από όσα σας περιμένουν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.