Ο Ιακωβίδης δεν είναι αχάριστος και ευχαριστεί τον Μπερτάκη

Πέτρος Ιακωβίδης- Κώστας Μπερτάκης

Σήμερα που έχουμε γεμίσει αχάριστους και πονηρούς, σε Α’ προβολή, παίζουν τα έργα αυτών.. Τέτοιοι τραγουδιστές δεν υπάρχουν. Υπάρχουν, δεν λέω, αλλά είναι μια στις είκοσι. Άντε, μιάμισυ στις είκοσι. Λέω το άλλο. Τραγουδιστές που να μην είναι μόνο καλές και επαγγελματικές φωνές. Να είναι πρώτα παιδιά καλά. Και μετά ό,τι άλλο. Που να αναγνωρίζουν αυτόν κι εκείνον, που τους άπλωσαν χέρι βοήθειας. Που τις δυνατότητες τους, τις εκτίμησαν, τους ενθάρρυναν το να κάνουν μαζί τις δουλειές. Από τις οποίες βγαίνουν κερδισμένοι και οι δύο.

Καλό θα ήταν να πούμε το όνομα του. Πέτρος Ιακωβίδης. Τον είδα, που λες, στη σκηνή των επεισοδιακών Mad Music Awards 2022, στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Πήρε το βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου λαικού, με το κομμάτι “Μου λειψες πολύ”. Στον ευχαριστήριo λόγο του, είπε για αυτόν που τον ανακάλυψε και εξελίχθηκε σε παραγωγός του. Τον Σπύρο Ποταμόπυλο. Είπε για την εταιρία του, Minos EMI .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπε και για τον επιχειρηματία, που από την ημέρα, που κατέβηκε στην Αθήνα, συνεργάζεται μόνο μαζί του και δεν τον αλλάζει με τίποτα :“Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ, το μεγαλύτερο. Το αφιερώνω σε έναν άνθρωπο, που τον αγαπών πολύ. Κώστα μου, έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε μαζί”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.