Ουπς! Τι συμβαίνει εδώ;

Μιλτιάδης Ανδριόπουλος - Παναγιώτης Λου

Κάτι ίσως να παίζει εδώ. Μικρή φωτιά, έτοιμη να μεγαλώσει, να φουντώσει, να κάψει τα πάντα στο διάβα της. Είναι το πρώτο που λες. Αυτό λες. Βλέποντας τον Παναγιώτη Λου και τον Μιλτιάδη Ανδριόπουλο. Σε βίντεο που ανέβασε στο facebook ο πρώτος.

Αυτός, την νύχτα της Πάτρας, είναι το απόλυτο πολυσυζητημένο πρόσωπο. Της εποχής αυτής, της σύγχρονης, της απαιτητικής. Αφεντικό των μαγαζιών : Μα Κοκοτ, W (Ριο), Αποθέωση και με φοβερή διάθεση, με φοβερή ομάδα, με λεφτά πολλά. Mε σκέψη διαρκή, και για άλλες κατακτήσεις. Πράγματι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο δεύτερος, δύναμη του χθες και του σήμερα, παντοτινή δύναμη, αφεντικό του μεγαλύτερου μπουζουξίδικου της πόλης. Των Αστεριών.

Για όποιον κατάλαβε ότι δεν είναι τυχαία αυτή η συνάντηση τους, η σημερινή, στις Νεροτσουλήθρες, στο Δρέπανο. Η ιδιοκτησία είναι του κου.Ανδριόπουλου. Ότι κάποια σχέση πάει να προκύψει, μόλις άρχισε… Να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, καρφωμένα στο Τσίπας Μπλοκ.

“Εδώ με τον αδελφό μου τον Μιλτο” έγραψε ως λεζάντα ο Λου..δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.