O Hγέτης πίσω από τον Ιωνικό : Ιδιοκτήτης πρατηρίων υγρών καυσίμων, φίλος του Σπανού και φίλαθλος του Ολυμπιακού

Γιάννης Τσιριγώτης. Ο γνωστός επιχειρηματίας που «ανάστησε» τον ιστορικό Ιωνικό Νικαίας. Εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αφού νοικοκύρεψε τα οικονομικά της ομάδας, φρόντισε ακολούθως να «δέσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα, ως καλός γνώστης του αντικειμένου. Έτσι, πέρυσι τον επανάφερε στη Β Εθνική, ενώ μετά την μεγάλη χθεσινή νίκη επί της Παναχαϊκής, στην Πάτρα, κάποιοι από τους δικούς του, μιλούν ακόμα και για την επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσιριγώτης ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Γιάννης Τσιριγώτης ειδικεύεται στα πρατήρια υγρών καυσίμων, έχει φιλία πολλών ετών με την (νικαιώτικη) οικογένεια Σπανού (τόσο με τον Μιχάλη, παλαιό πρόεδρο του Ιωνικού, όσο και με τον γιο του Γιώργο Σπανό, ιδιοκτήτη του Ατρόμητου) και είναι φίλος του Ολυμπιακού με συχνότατη (οικογενειακή) παρουσία στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι φίλοι του Ιωνικού πίνουν κυριολεκτικά νερό στο όνομα του Γιάννη Τσιριγώτη

Στο ντέρμπι ανόδου με τον Αιολικό, πέρυσι, το γήπεδο του Ιωνικού κατακλύστηκε από περίπου 3.000 φίλους της ομάδας οι οποίοι δημιούργησαν ένα εκπληκτικό πανηγυρικό κλίμα.

Μάλιστα, μετά το πέρας του αγωνιστικού θριάμβου, ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί εντός του γηπέδου, με τους φίλους του Ιωνικού να σηκώνουν στα χέρια τον Προέδρο της ομάδας!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.