Οι οπαδοί του Ιωνικού το ξεκαθάρισαν…Θα χάσετε τις εκλογές

Αληθινό είναι. Μην το πάρεις για φαντασία ή υπερβολή αυτό που ευθύς θα διαβάσεις στις αμέσως επόμενες αράδες. Πραγματικό είναι. Απίστευτο αλλά αληθινό. Ο πονοκέφαλος της κυβέρνησης της Σούπερ Λίγκα 2 είναι κάποιοί οπαδοί του Ιωνικού. Στα… παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψαν -και πάλι- τις απαγορεύσεις των μετακινήσεων από νομό σε νομό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού…Και βρέθηκαν στην Πάτρα για το -κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι- με την Παναχαϊκή.

Το ίδιο είχαν κάνει και στο Παγκρήτιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Εργοτέλη, όπου υπήρξε ένταση και διαπληκτισμοί, με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τρελό; Απίθανο και αδιανόητο. Κι όμως, Ο κανονισμός επιτρέπει 10 προσκεκλημένους για κάθε ομάδα, αλλά από τι ακούσαμε να λένε, ήταν περισσότεροι στην Πάτρα.

Μήπως οι εκπρόσωποι των οπαδικών συλλόγων του Ιωνικού, το ξεκαθάρισαν στους αρμόδιους υπουργούς: Δεν σας ξαναψηφίζουμε. Θα χάσετε τις εκλογές απ’ εμάς. Και προσέχετε διότι εμείς δεν παίζουμε.

Διαβάστε ακόμα: Είναι στο “άρμα” Μελισσανίδη και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Μπάρλος;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.