Βίτσια και χυδαιότητες στο καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππίδη

«Βροχή» αποκαλύψεων για όσα διαδραματίζονταν πίσω από τη σκηνή του θεάτρου όπου πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, καταγγέλλουν στο ΣΕΗ οι τρεις επώνυμες ηθοποιοί, περιγράφοντας με περισσότερες λεπτομέρειες όσα βίωσαν εξαιτίας του, όντας οι ίδιες ακόμη σε νεαρή ηλικία. Τα στόματα άνοιξαν από τις ηθοποιούς Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη οι οποίες κατήγγειλαν τον ηθοποιό στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι λεπτομέρειες γύρω από τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση δεν έχουν τέλος για τον πρωταγωνιστή, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι του, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του. Χθες, Σάββατο πήρε εξιτήριο, με την οικογένειά του να ανακοινώνει ότι η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη βαίνει καλώς. Την ίδια ώρα, ο ηθοποιός εκτός από τις καταγγελίες, έχει να αντιμετωπίσει και την κατρακύλα που ακολουθεί πια η επαγγελματική του πορεία καθώς εκτός από την αντικατάστασή του που αναμένεται να γίνει σύντομα στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», σταμάτησε και η προβολή της διαφήμισης από την Digea στην οποία πρωταγωνιστούσε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.