Ο “γούρικος” Πάτσης

Απόστολο Γιαννικάκης - Γιώργος Πάτσης

Ο Γιώργος Πάτσης, δεν στηρίζει την νύκτα μόνο, στηρίζει και τον αθλητισμό. Σίγουρα. Ποιος το λέει αυτό; Τα γεγονότα. O επιχειρηματίας αυτός, που έχει συνδέσει το όνομα του με τα Γαλακτοποιήματα Πάτσης και το νυχτερινό κέντρο Sasa live stage , χορηγός μπήκε στον δυνατό bodybuilder Απόστολο Γιαννικάκη. Δηλαδή; Για τα επόμενα τρία χρόνια, στους αγώνες του, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και o δεύτερος, ασπροπρόσωπο τον έβγαζε, αφού με 2 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο, επέστρεψε από τον αγώνα της NPC στην Λιθουανία. Και είναι πανέτοιμος να συνεχίσει έτσι.

Περισσότερα, με τα όσα έραψε ο Πάτσης στο facebook :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Επέστρεψε ο αθλητής μας Αποστολης Γιαννικάκης από τον αγώνα της NPC στην LITHUANIA ! Ο αγώνας του στεφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία φέρνοντας στη χώρα μας 🇬🇷 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ & 1 ΧΑΛΚΙΝΟ!🥇🥇🥇
Ειμαστε χαρούμενοι γιατί ξέρουμε ποσο δύσκολο είναι αυδο που κάνει και τι στερήσεις χρειαζονται για να φτάσεις στην κορυφή !
Τα ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΑΤΣΗΣ & το Sasa live stage club συνεχιζουν σε ότι χρειάζεται και του ευχόμαστε στον επόμενο αγώνα που είναι στην BUDAPEST 15-16 OCTOBER FITPARADE IFBB PRO QUALIFIER
Καλή επιτυχια καλή δύναμη και πολλά μετάλλια”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.