Αυτές είναι οι 2 “ισχυρές” κυρίες της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα! Η δεξίωση, η διευθύντρια της ΕΥΠ με το ουίσκι στο χέρι, οι αυτοσυστάσεις και οι πραγματικοί ρόλοι πίσω από τις μάσκες

Σε μια μικρή δεξίωση που παρέθεσε η ίδια πριν λίγες μέρες αυτοσυστήθηκε σε δημοσιογράφους και άλλους προσκεκλημένους της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Φυσικά όπως γνωρίζεται οι συστάσεις επί της ιδιότητας εκάστου αποτελούν το τυπικό μέρος αφού το ουσιαστικό είναι άλλο.

Μετά τον πρέσβη Τζορτζ Τσούνη και τη νέα επιτετραμμένη στην αμερικανική πρεσβεία, Μαρία Όλσον, η νέα προσθήκη στη Βασιλίσσης Σοφίας ακούει στο όνομα Κριστίν Ρόμπερτς ..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόκειται για τη νέα υπεύθυνη δημοσίων και μορφωτικών υποθέσεων, (αυτή είναι η επίσημη ιδιότητα της) η οποία σε μια μικρή δεξίωση με αναψυκτικά και καναπεδάκια που παρέθεσε συστήθηκε σε δημοσιογράφους και άλλους προσκεκλημένους της πρεσβείας. Έχει εμπειρία σχεδόν 20 ετών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και γνωρίζει καλά την ευρύτερη «γειτονιά» μας. Στην συνάντηση ήταν και ανώτερο στέλεχος της ΕΥΠ (γυναίκα γάρ) με φανταχτερό φόρεμα, πήγαινε πάνω κάτω με ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι για να κλέψει προφανώς την παράσταση αλλά να κάνει και τα απαραίτητα κονέ για τις σπουδές της κόρης της! Μου λένε πάντως ότι οι 2 κυρίες του γυάλινου κτηρίου  στην Βασιλίσσης Σοφίας κάνουν το κουμάντο και μέρα και νύχτα.

-πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.