Ο Φέρρης σε “πυρετό”

Η περίεργη και κουραστική αυτή ιστορία της πανδημίας της νόσου του κορονοϊού, έχει διαμορφώσει δύο είδη κατηγοριών ανθρώπων. Οι μεν, που χθες ήταν σταθερά καλοί, φτάνοντας ένα βλήμα πριν τον πρωταθλητισμό, όχι απλά να πλασαριστούν σε θέση υψηλά, για να πάρouν το δικαίωμα να την χωθoύν στα play-off…και τώρα, πασχίζουν προσωπικά και καθημερινά, να βρεθούν στο ίδιο επίπεδο. Όταν επιστρέψουν την κανονικότητα. Και οι δεν, που η ψυχολογία τους βρίσκεται στο πάτο και έχουν αφήσει τη δουλειά μακριά, και απλά κάθονται.

Ο Θοδωρής Φέρρης δεν το βάζει κάτω. Βρίσκεται σε “πυρετό” και θα ησυχάσει μόνο αν πάρει πίσω ό,τι του στέρησαν!  Προς το παρόν, ετοιμάζει νέο τραγούδι, με τον τίτλο “Παρασκευή”, το οποίο θα είναι σε στοίχους και μουσική του Νίνο και θα κυκλοφορήσει στις 29/01.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "PANIK PLATINUM ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ Παρασκευή ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΧΟΙ: NINO ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.