Χτυπούν τα «καμπανάκια»! “Μαύρισε” η ψυχή γνωστού επιχειρηματία (της νύχτας ) και ..έσκασε!

Όλοι συμφωνούν ότι ο Κορονοϊός δεν σου πουλάει παραμύθι, σε στέλνει από εκεί που ήρθες. Αλλά όχι σαν κι αυτόν. Αυτός είναι το κάτι άλλο. Ακόμη πιο χειρότερος. Και πιο συγκεκριμένα, ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος στην ιστορία της ανθρωπότητας. Κανείς δεν του αντιστέκεται. Και πολύ πιθανόν να μην του αντισταθεί κανείς. Μα ποιος είναι αυτός, που ο Κορονοϊός μπροστά του μοιάζει με πιστολέρο από τα Lidl.;

Το lockdown. Δηλαδή τα κλειστά μαγαζιά της εστίασης και της νύχτας, γιατί αυτό το δεύτερο lockdown, μόνο για αυτούς είναι. Απίστευτο, όμως τέτοιο είναι αυτό το lockdown.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε την λαοθάλασσά στην Ερμού σήμερα.

Λαοθάλασσα! Βούλιαξε η Ερμού από κόσμο που πήγε για ψώνια - TLIFE  φωτορεπορτάζ

Lockdown. Επανέρχομαι. Σε διαολοστείλει, ενώ λες πως είσαι καλά, αραχτός σπιτάκι σου, με την οικογένεια σου. Μα πως το κάνει ;

Διαφθείρει, αποδυναμώνει και κατόπιν σκοτώνει την ψυχή σου. Αυτό προσπαθεί να σε πείσει το Tsipas Blog ότι κάνει το lockdown. Και έχει στείλει ένα σωρό κόσμο, που έχει μαυρίσει η ψυχή τους, με τα κλειστά μαγαζιά. Και δεν βλέπουν κανέναν, να τους πει “εμείς σε καταλαβαίνουμε, υπάρχουμε για σένα”.. Άλλα Σάπια πράγματα, ψεύτικα και φτηνά.

Από την μέρα, ημέρα Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, ο Κωσταντίνος Κωστάκος, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, μόλις σε ηλικία 38 ετών. Ήταν ο ιδιοκτήτης του El Patron Club και συνέταιρος στο Ten Ten. Ήταν, τώρα πάει.

Εμείς εκφράζουμε τη θλίψη μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.