Ο Φέρρης είναι πια … άλλο έργο

Γιώργος Μελισσανίδης - Θοδωρής Φέρρης

Την λες και αθόρυβη παραδοχή. Γιατί δεν συνηθίζεται all time big brand name επιχειρηματίας σαν τον Γιώργο Μελισσανίδη,
τον γιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, να κάνει τόσα χιλιόμετρα, όχι για κάποιο business deal, αλλά για να παρακολουθήσει τραγουδιστή και να το αφήσουμε να περάσει έτσι στο ντούκου.

Ο κατάλληλος πια για την πρώτη μπίζνα Θοδωρής Φέρρης (φώτο, δεξιά) πραγματοποίησε εμφάνιση στην Πάτρα και το Volcano του Παναγιώτη Βασιλειάδη το βράδυ του Σαββάτου, και “σέντρα” εμφανίστηκε ο πελάτης που δεν το περίμενε κανείς. Ο Μελισσανίδης junior.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμβαίνει στον Φέρρη επί εποχής Μούτσου-Βαρδάλου. Το κεφάλαιο άνοδος Φέρρη παρουσιάζει απίστευτη κινητικότητα, ανήκει στο πορτοφόλι αυτών των δύο, όμως δεν χρησιμοποιείται με την προοπτική να μοσχοπουληθεί. Το δίδυμο, κακά τα ψέματα, έχει ξεφύγει από τα ξεπερασμένα μοντέλα των ντόπιων επιχειρηματιών, και ενεργούν ως ένας σύγχρονος επιχειρηματικός οργανισμός. Αναφέρομαι στην εμπορική και οικονομική πολιτική τους, όχι στα δεκάδες καφέ του ομίλου Momentum, αλλά στον Φέρρη της νέας εποχής, που με αυτούς δείχνει πως έχει αφήσει οριστικά πίσω στο παρελθόν τα παλιά…παλούκια.

Διαβάστε επίσης : Πως και πως για το 8-2

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.