Φέρρης, κατάλληλος για την πρώτη μπίζνα

Θοδωρής Φέρρης

Για τα μπουζούκια. Τι άλλο; Η Νο 1 μπίζνα είναι τα λουλούδια. Γι’ αυτό κάνουν τα πάντα. “Καλοπιάνουν” τους πελάτες που βλέπουν ότι ξηγιούνται έτσι, που πλασάρονται στα πρώτα τραπέζια, διότι μόνο έτσι θα βγουν. Και δεν υπάρχει δεύτερη κουβέντα επ’ αυτού. Προσοχή. Δεν ενδιαφέρει τους μαγαζάτορες κάτι άλλο, όταν επιβαρύνονται με μεγάλο οικονομικό κόστος κάθε καλλιτεχνικού σχήματος. Ιδίως όταν βάζουν δύο, ακόμη και 3 πρωτοκλασσάτος τραγουδιστές μαζί. Γιατί χωρίς τα λουλούδια, δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν τα κουνέλια από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού.

Διαβάστε επίσης : Και τώρα …επίθεση

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ερώτηση αφελής. Ο τραγουδιστής του Ρομέο, Θοδωρής Φέρρης, είναι απλά ανεβασμένος ή είναι και αυτό που λέμε “λουλουδάς”; Ναι, είναι. Πρώτα χρειάστηκε το σύστημα να τον κάνει ελκυστικό. Δελεαστικό. Απλά τώρα που έχει ξεφύγει ο Φέρρης, κινείται υπέρ των συμφερόντων του συστήματος που τον προωθεί. Κι αυτός κάνει αρκετή μεγάλη κατανάλωση “πολεμικού υλικού”, που για τα δεδομένα των μπουζουκιών είναι τα λουλούδια. Πρώτη κονόμα αυτά είναι. Μετά έρχονται τα ποτά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.