Φέρρης, κατάλληλος για την πρώτη μπίζνα

Για τα μπουζούκια. Τι άλλο; Η Νο 1 μπίζνα είναι τα λουλούδια. Γι’ αυτό κάνουν τα πάντα. “Καλοπιάνουν” τους πελάτες που βλέπουν ότι ξηγιούνται έτσι, που πλασάρονται στα πρώτα τραπέζια, διότι μόνο έτσι θα βγουν. Και δεν υπάρχει δεύτερη κουβέντα επ’ αυτού. Προσοχή. Δεν ενδιαφέρει τους μαγαζάτορες κάτι άλλο, όταν επιβαρύνονται με μεγάλο οικονομικό κόστος κάθε καλλιτεχνικού σχήματος. Ιδίως όταν βάζουν δύο, ακόμη και 3 πρωτοκλασσάτος τραγουδιστές μαζί. Γιατί χωρίς τα λουλούδια, δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν τα κουνέλια από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού.

Ερώτηση αφελής. Ο τραγουδιστής ηγέτης του ανακαινισμένου Ρομέο, Θοδωρής Φέρρης, είναι απλά ανεβασμένος ή είναι και αυτό που λέμε “λουλουδάς”; Και τα δύο είναι. Πρώτα χρειάστηκε το σύστημα να τον κάνει ελκυστικό. Δελεαστικό. Γιατί τραγουδισταράς ήταν πάντα. Και τώρα που είναι στα πολύ επάνω του, αυτός τους το επιστρέφει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μα πως; Με την κατανάλωση “πολεμικού υλικού”, που για τα δεδομένα των μπουζουκιών είναι τα λουλούδια. Πρώτη κονόμα αυτά είναι. Μετά έρχονται τα ποτά.

Το δείγμα είναι από το τελευταίο Σάββατο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.