Ο Δρόσος, εννοείται πως θα ξαναμπεί την Παναχαϊκή, αν του ανοιχτεί η πόρτα

«Δεν έγινε καμία απολύτως επαφή και ούτε καν η παραμικρή συζήτηση με τον Σταθάκη η οποίον άλλον για την είσοδο μου στην ομάδα σαν συμπαίκτης των Αμερικάνων!» Το είπε σε δημοσιογράφους, σε ένθερμους και απλούς φιλάθλους της Παναχαϊκής ο Δρόσος, σε δήλωση του στο Facebook, χθες 28 Μαρτίου του 2023. «Οποίος τα διαδίδει αυτά είναι απλά ψεύτης και έχει τους δικούς του σκοπούς που λίγο με αφορούν!». Το σωστό είναι να έλεγε «Για την…επανείσοδο μου» διότι ο άνθρωπος υπήρξε ο κουμανταδόρος στην πατρινή ομάδα, αμέσως μετά το τέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας. Για όσους τον ξέρουν από πολύ κοντά, ο Δημήτρης Δρόσος είναι πολύ πιο γρήγορος από τι πιστεύουν κάποιοι. Και να ξέρουμε τι λέμε, αλλα μπορεί να λέει προς τα έξω και άλλα να έχει μέσα στο μυαλό του. Το «μικρόβιο» της Παναχαϊκής κι’ όχι του ποδόσφαιρου γενικά, δεν του έφυγε ποτέ. Και, επίσης, το μικρόβιο της Παναχαϊκής τον κάνει να πηγαίνει στο γήπεδο, να έρχεται στην Πάτρα, να καυτηριάζει τις εξελίξεις, όχι μόνο τις σημερινές, και τις παλαιότερες. Όλες τις εξελίξεις. Ο άνθρωπος έχει καψούρα με την ομάδα, και εννοείται πως θα ξανασχοληθεί, αν του ανοιχτεί η πόρτα. Και δεν ήταν υποχρεωμένος σε κανέναν να το…εξομολογείται.

Πάμε στην μακροσκελή δήλωση Δημήτρη Δρόσου :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φίλες και Φίλοι μου.

Μετα από ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο στην πόλη μου , με φίλους και γνωστούς , ανάσα ζωής επιστροφή σήμερα στα γνωστή καθημερινότητα μου στο γραφείο , στα meeting και στην ετοιμασία για το επόμενο επαγγελματικό ταξίδι.

Από προχθες το απόγευμα όμως , που αποχώρησα από την Πατρα , πολλοί από εσάς φίλοι και γνωστοί ,επικοινωνείτε μαζί μου και μου μεταφέρετε δημοσιεύματα ,δηλώσεις και γεγονότα στον κόσμο της Πάτρας και της Παναχαϊκής και στα διαφορά μέσα κοινωνικών δικτιών.

Οποτε καταλαβαίνω πια ότι είναι αδύνατον να μην τοποθετηθώ πλέων εγώ για μένα και να μιλάει ο κάθε ένας που πιστεύει η δεν πιστεύει κάτι , με καλή η κακή πρόθεση η να μεταφέρονται «φήμες» και «δηλώσεις» μου που έγιναν η δεν έγιναν αλλά πάντα παρουσιάζονται σαν γεγονός.

Δεν είναι η πρώτη φορά ,το κάνω πολλά πολλά χρόνια και το ξέρουν οι πάντες αυτό να πάω να παρακολουθήσω κάποιο ματς της Παναχαϊκής , Εντός και Εκτός (φέτος είναι Το 5ο που παρακολούθησα ) κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια οπότε είναι κομμάτι δύσκολο να κατανοήσω το γιατί τόσο θόρυβος αυτήν την φορά αφού οι 4 προηγούμενες φέτος πέρασαν σχεδόν ,χωρίς κανείς να ασχοληθεί όπως ήταν και το λογικό.

Αρά όλοι και εγώ καταλαβαίνουμε ότι αυτή η φορά …είχε κάτι «ιδιαίτερο» σε σχέση με όλες τις προηγούμενες .
Το ιδιαίτερο το προκάλεσε όμως η παρουσία μου που ήταν ιδιά και με το ίδιο στυλ με τις όλες τις προηγούμενες η η παρούσα κατάσταση της ομάδας και η ανασφάλεια που υπάρχει σχετικά με το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας ?

Κατά την ταπεινη γνώμη μου , ξεκάθαρα το δεύτερο.

Εγω κατέβηκα στην Πάτρα να παρακολουθήσω τον σημαντικό αγώνα που έδινε ο ιστορικός Απολλων για την παραμονή του ,είδα ανθρώπους της διοίκησης που με τιμάνε με την φιλία τους και με ενημέρωσαν για την μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια που έκαναν φέτος , και όλο αυτό το απόλαυσα και χάρηκα με την ψυχή μου αφου και θετικό αποτέλεσμα πηρέ η ομάδα αλλά και υπήρχε μια υπεροχή ατμόσφαιρα στο Γήπεδο που ήταν αξία θαυμασμού .
Προσωπικά εμένα εκεί όλοι με υποδέχτηκαν με πολύ σεβασμό και αγάπη που επιφυλάσσομαι να βρω τρόπο να ανταποδώσω την χρόνια που έρχεται.

Ολη την ημέρα στου Δρόμους της Πάτρας δεκάδες άνθρωποι , με σταμάτησαν , με χαιρετήσαν και μίλησαν μαζι μου Κυρίως για να εκφράσουν την ανησυχία τους για την Παναχαϊκή και το μέλλον της αλλά και να με ρωτήσουν για την άποψη μου και την θέση μου στα τεκτνομενα.

Με όλους συζήτησα και όλους τους άκουσα.

Σε ποσοστό 100% ήταν με ευγένεια και σεβασμό και σε ποσοστό 99% ήταν της γενικής παρότρυνσης …κάνε κάτι να βοηθήσεις την Ομάδα μας!

Την επόμενη ημέρα το να πάω στο γήπεδο για το ματς με τα Χανιά ήταν το πιο φυσικό άλλωστε αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με ξέρουν γνωρίζουν ,ξέρουν ότι πάω στο γήπεδο όταν έρχομαι στην Πατρα , ακόμα ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΤΣ !!!!

Σαν βόλτα σαν …φόρος τιμής στις παιδικές μου αναμνήσεις και στα όσα έχω ζήσει εκεί μέσα …σαν προσκύνημα στον …ναό.

Δεν χρειάζομαι την έγκριση η την αποδοχή ΚΑΝΕΝΟΣ για αυτό !

Το κάνω για μένα και για κανένα άλλον , χρόνια τώρα και θα το κάνω μέχρι να πεθάνω γιατί η Παναχαικη για μένα δεν είναι απλά μια ομάδα …αλλά η οικογένεια μου και το γήπεδο είναι το σπίτι μου !

Οπότε σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω ότι ούτε είχα συζητήσει/ενημερώσει για αυτήν την επίσκεψη μου με τον Πετρο Σταθακη ούτε φυσικά του είχα ζητήσει την άδεια , γιατί απλά δεν την χρειαζόμουν.

Οποίος λέει κάτι άλλο έχει άλλο σκοπό και άλλον στόχο !Δεν τον είδα καν τον .κ Σταθακη , δεν ήξερα καν που ήταν , μετα έμαθα ότι παρακολουθούσε το ματς από την Φυσουνα του γηπέδου.

Αντιθετα είδα και συνομίλησα με αρκετούς φίλους και γνωστούς !

Ακομα και με ανθρώπους που …δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για μένα και έχουν εκφραστεί κατά καιρούς με όχι καλό τροπο ενάντιων μου , μίλησα και ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες σε πολύ καλό κλίμα σαν πολιτισμένοι άνθρωποι που διαφωνούν για κάποιο θέμα.

ΕΔΩ να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα …

Δεν έγινε ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ επαφή και ούτε καν η παραμικρή συζήτηση με τον Σταθακη η οποίον άλλον για την είσοδο μου στην ομάδα σαν συμπαίκτης των Αμερικάνων …

ΠΟΤΕ και ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ούτε από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας ούτε από την δική μου πλευρά .Οποίος τα διαδίδει αυτά είναι απλά ΨΕΥΤΗΣ και έχει τους δικούς του σκοπούς που λίγο με αφορούν !

Αρα δεν υπήρχαν και ούτε υπάρχουν συζητήσεις για την «ένταξη» μου στο διοικητικό σχήμα είτε σαν «συμπαίκτης» είτε σαν κάτι άλλο !

Παλι αυτοί που «ενημερώνουν» τον κόσμο ότι έγινε κάτι τέτοιο ..ΕΙΝΑΙ κοινοί ΨΕΥΤΕΣ η Άσχετοι με την πραγματικότητα που έχουν άλλους φόβους η επιδιώξεις.

Πόσο ΔΕ αυτοί που το παρουσιάζουν ήδη και σαν τετελεσμένο γεγονός που ήδη έχει συμφωνηθεί και έχει δρομολογηθεί !!!

Κατι μηνύματα που «κυκλοφορούσαν» χθες σε κινητά ορισμένων και σε φόρουμ οργανωμένων οπαδών και που μου έστειλαν και εμένα , ξέρω και ποιος τα έστειλε και τι στόχο είχαν .Μου είναι αδιάφορος και αυτός και οι στόχοι του , δεν θα ασχοληθώ καν.

Δεν είναι το μέιζον αυτήν την στιγμή , ποιος ακόμα και τώρα μετα από όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια βαζει στόχο να παραπλανήσει ακόμα μια φορά τα παιδιά των οργανωμένων σε σχέση με μένα όταν η ομάδα αιμορραγεί και αργοπεθαίνει για ακόμη μια φορά .

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε να ξυπνήσει από τον λήθαργο τους , ανθρώπους που 3-4 χρονιά τώρα που η ομάδα κάθε Φεβρουάριο Διασύρεται με οποίον τρόπο μπορεί να φανταστεί κάποιος ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ , ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ..να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ξαφνικά και να «εμφανιστούν» ?

Φεβρουάριος 2019 – Σύμμαχοι , Φεβρουάριος 2020 – Καλογερόπουλος , Φεβρουάριος 2021 – Μπαρλος , Φεβρουάριος 2022 – Αμερικανοί , Όλοι την ιδιά Κατάληξη το ίδιο σενάριο.

Για όλους Μάθαμε …Ξαφνικά μετα τα δικά τους Χριστούγεννα για την καθεμιά διοίκηση από αυτές , ότι …χρωστάει μήνες μισθούς , ότι έπεσε έξω ο προϋπολογισμός που είχαν κάνει , ότι χάλασαν κάποιες χορηγικές συμφωνίες που είχαν κλείσει.

Ότι φταίει ο Κατσουράνης που χρέωσε την ομάδα , Ότι φταίνε οι «άλλοι» που τους έκρυψαν τα χρέη , ότι Φταίει ο Κορονοϊός , Ότι Φταίει ο υπουργός …πάντα κάποιος χάλαγε το άψογο Business Plan των καλά προετοιμασμένων Πατρινών επιχειρηματιών , Των Σουηδών , των Αμερικάνων.

Αυτοι ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ.

Οι άλλοι Πάντα …η ξεφτιλισμένη ΣΛ2 , Η αφερέγγυα Επο , Ο Λεωτσακος , ο Βασιλειάδης , ο Αυγενακης , Ο κίτρινος Παπαδόπουλος , ο κόκκινος Μαρινάκης.

Για ολους τους 1-2 εβδομάδες πριν σκάσει η «βόμβα» υπήρχε αισιοδοξία και σιγουριά όχι μόνο ότι θα τα καταφέρουν οικονομικά αλλά και στο ότι …θα διεκδικήσουν έως τέλος την άνοδο !Δυστυχώς όμως για μας όλους τους φίλαθλους της Βασανισμένης ποικιλότροπος κοκκινόμαυρης ομάδας , ΔΕΝ έλεγαν μόνο οι διοικούντες ότι ΟΛΑ ΒΕΝΟΥΝ καλώς μέχρι τελευταία στιγμή , το Έλεγαν και τα πατρινά μέσα ενημέρωσης , Στο ραδιόφωνο , στις Εφημερίδες ,στα Site , στις τηλεοράσεις ..

Γιατί Δεν ακούγαμε από πριν , ότι όλα καταρρέουν ? αφού πάντα αποδεικνυόταν εκ των υστέρων ότι κράταγε …μήνες η στάση πληρωμών ?

Γιατι απλά …Όλα τα εσκίαζε η φοβερά και τα σκέπαζε η σκλαβιά !

Αυτοι ήταν επίσης που το 2019 μας ενημέρωναν για το τεράστιο Μέγεθος του Καλαθα που ερχόταν και ακόμα έρχεται , το 2020 για την Τεραστία οικονομική Δυναμική Των Σουηδών , Το 2021 Για το Όραμα του Πατρινού Επιχειρηματία και το 2021 για την μεγάλη οικονομική δυνατότητα του Κομσαν και των υπολοίπων εκ Αμερικής .

Γιατι όμως πολλοί εξ αυτων που ήταν έως χθες εκκωφαντικά άτολμοι ,βουβοί ,φοβισμένοι απών για ότι συμβαίνει στην Παναχαϊκή χρόνια τώρα, συμβιβασμένοι και άβουλοι , ενώ η ομάδα κατέρρεε οικοδομικά ,βαθμολογικά και ηθικά ,προχθες πιστέψαν Ξαφνικά ότι η Παναχαϊκή «κινδυνεύει» από φαντάσματα ….και όχι από μηδενισμούς ,χρέη ,αφαιρέσεις βαθμών , καταστάσεις που προσβάλουν χρόνια τώρα την ιστορία της ???

Προς τι φοβος τους να μην ..επιστρέψουν στα Φαντάσματα να επανέλθουν (εάν και εφοσον ) στα «πράγματα» της ομάδας ?

Τόσο πολύ πια φόβος που βρήκαν μιλιά και οι ..άλαλοι ? Γιατι ? Και από ποιον ?

Ποιος …ξύπνησε τον Υποσχόμενο νέο Κοελιο και μεταμορφώθηκε ξαφνικα από το τον …σοβαροφανή «σοφό» που δίνει συμβουλές για το πως να βρούμε τον δρόμο στην ζωή μας μεσω skype call των 20 ευρω/ωρα σε κάποιον που ξέρει να μας πει ΚΑΙ ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να ασχοληθεί με την ομάδα ?

Ποιος/ποιοι/Γιατί … ανησυχούν να μην επιστρέψω και ξανά πάρει άδεια η Παναχαικη , κάτι που έκανε τελευταία φορά το 2019 με μένα αν και είχα αναλάβει μόλις πριν ένα μηνά και ενώ είχα βρει τους πάντες απλήρωτους πάνω από 3 μήνες ,διχασμένους και διαλυμένους ?

Ποιος/ποιοι/Γιατί … ανησυχούν να μην επιστρέψω και επαναληφθεί ότι επι ημέρων μου το 2019 που είναι το μόνο εξάμηνο στην πρόσφατη ιστορία μετα το 2017 της Παναχαϊκή που 1η του μηνα πληρώνονταν άπαντες οι ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι της ομάδας σε αντίθεση με αυτό που γίνεται χρόνια τώρα(πριν και μετα από μενα ) που όλοι παρακαλούν να πάρουν τα χρήματα τους έστω και ..μετα από προσφυγές στην δικαιοσύνη και ενώ έχουν περάσει χρόνια.

Ποιος/ποιοι/Γιατί … ανησυχούν να μην επιστρέψω και ξαναγίνει ότι το 2019 που ήμουν ο Μόνος μετα την τελευταία χαριστική διάταξη που διέγραψε τα χρέη της ομάδας που πέρασε χωρίς να την χρεώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ αλλά αντίθετα έκλεισα χρέη προηγουμένων πάνω από 300.000???

Ποιος/ποιοι/Γιατί … ανησυχούν να μην επιστρέψω και ξανα αποδειχθεί ότι ήμουν ο ΜΟΝΟΣ που δεν χρησιμοποίησε την ομάδα για «παραγωγή τιμολογίων» και δεν έκοψε ΟΥΤΕ ένα ευρώ τιμολόγιο από την ομάδα σε αντίθεση με όλους τους προηγουμένους που δεν ηταν ποτε Φαντάσματα …αλλά εκδίδαν το ένα τιμολόγιο -Φάντασμα μετα το άλλο ?

Ποιος/ποιοι/Γιατί … ανησυχούν να μην επιστρέψω γιατί θυμούνται και βαθμολογικά ήταν οι πιο παραγωγικοί μήνες της Παναχαϊκής σε σχεση με ολους τους αντιπαλους της , αφου την παρέλαβα 3 από το τέλος σε θέσεις υποβιβασμού στο τέλος σχεδόν του πρώτου γύρου και την άφησα 4η και φοβούνται να μην …επαναληφθεί η πορεία ???

Ποιος/ποιοι/Γιατί φοβάται τις συγκρίσεις γιατί θυμάται ότι από τον πρώτο μηνά θέλησα άμεσα να δώσω εικόνα στα γραφεία της ομάδας αντάξια του ονόματος της Παναχαικης νοικιάζοντας ένα από τα καλυτέρα κτίρια για αυτόν τον σκοπό της πόλης και εξοπλίζοντας τα με ότι πιο σύγχρονο υπήρχε χωρίς η Παε να χρεωθεί ένα ευρώ σε αντίθεση με τα ..γραφειάκια αντάξια τοπικής ομάδας που είχαν συνηθίσει να έχουν οι πριν και μετα από μένα ?

Τι από αυτά τρομάζει να μην ξαναγίνει ?? και ποιους ??

Ποιος Ρώτησε πότε την γνώμη των ποδοσφαιριστών για μένα για όσα έκανα στην ομάδα την εποχή μου πριν με χαρακτηρίσει Φάντασμα και μάλιστα …ευχηθεί να είναι ..περαστικό ?

Το Τσουβάλιασμα όλων γενικά και η μεταφορά γελοίων χαρακτηρισμών που ακούγονται σε καφενεία από πότε έγινε σχόλιο σοβαρού (υποτυθετε) δημοσιογράφου ?

Όχι δεν μίλησα για συμμετοχή μου στο υπάρχων διοικητικό σχήμα ..ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .Αυτό είναι η Αλήθεια !

Ολοι όμως ξέρουν ότι ενδιαφέρομαι και θα ενδιαφέρομαι ΠΑΝΤΑ για την Παναχαικη .Και αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ επίσης .

Το 2020/21 κάποιοι αφήσαν την Παναχαικη να πέσει στην Γ κατηγορία …με διαφορά τεχνάσματά και λογους που δεν εχει νόημα να ξανα αναμασάμε.

Στο σήμερα Τώρα …

Η ομάδα ΕΧΕΙ πολλά πολλά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , σε κάθε επίπεδο , Τα ξέρουν όλοι πλέον και δεν είναι κρυφό , Σίγουρα αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ με μένα σε καμία των περιπτώσεων .Οπότε οποίος ασχολείται με μένα …μάλλον κοιτάει σε λάθος πλευρά !

Η ομάδα ΕΧΕΙ διοίκηση , και αυτή ασχολείται και ΠΡΕΠΕΙ να βρει λύσεις.

Όσο αυτη θα κάνει την προσπάθεια της και όσο μπορεί εγώ θα είμαι ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ,που θα παρακαλαει και θα θέλει όσο κανένας άλλος πέρα από τους ιδίους να βρει λύσεις και να τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.Κανείς μην ασχολείται με μένα και όλοι ας ασχοληθείτε με την ομάδα.

Δεν ειμαι διοικηση αλλα ειμαι ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ !

Αλλωστε την τελευταία φορά που συνομίλησα πριν καιρό φιλικά (και όχι για διοικητικές κινήσεις )για 5 λεπτά με τον Πετρο Σταθακη , μου επανέλαβε και εμένα ότι λέει δημοσιά καιρό τώρα ,Ότι υπάρχουν δυσκολίες αλλά είναι Σίγουρος ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ κανένα πρόβλημα και γενικά θα τα καταφέρει η διοίκηση που υπάρχει και θα συνεχίσει και του χρόνου !Και αυτό είναι πάλι η ΜΟΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που ξέρω.

Αρα που κολλάει όλη αυτήν η αναστάτωση αφού ούτε η διοίκηση θέλει να φύγει ούτε εγώ να έρθω ντε και καλά στα διοικητικά ?Ειδικά τώρα αυτό το Σαββατοκύριακο που κανείς δεν έκανε καμμιά συζήτηση με κανένα ? ? ?

Αλλα για να απαντήσω και σε αυτούς που ρωτάνε και για παραπέρα ….Τι θα κανω Αν …κάποια στιγμή η διοίκηση που Υπάρχει δηλώσει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ότι Ψάχνει επισημά νέα διαδοχή κατάσταση … γιατί δεν κρύφτηκα ποτέ στην ζωή μου …απαντώ και σε αυτό το «υποθετικό» σενάριο.

ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ και ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να ΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ εκεί που αξίζει και ονειρεύονται οι φίλαθλοι της και εγώ !

Θα Ειμαι έτοιμος για αυτό και θα δηλώσω ΠΑΡΩΝ έστω και χωρίς την έγκριση κάποιων πολύ λίγων , που σέβομαι την διαφωνία τους με μένα και την διαφορετική άποψη που έχουν για το τι είναι σωστό και τι όχι για την ομάδα αλλά δυστυχώς είναι ώρα πράξεων και όχι ανταλλαγή λόγων και απόψεων.

Όταν και ΑΝ η διοίκηση αποφασίσει ότι θέλει να αποχωρήσει για τους δικούς της λογούς από την ομάδα οποίος ΜΠΟΡΕΙ ας έρθει να βάλει την πρόταση του ..Δίπλα στην Δική μου !!!

Και μακάρι από τα βάθη της καρδίας μου να υπάρχει κάποια Καλύτερη από την δική μου πρόταση !

Αυτό θα δείχνει ότι η Παναχαϊκή θα έχει λύση το πρόβλημα της για πάντα και θα σταματήσουμε κάθε Φεβρουάριο να τσακωνόμαστε μεταξύ μας !

Ξερω ότι σε κάποιους Δεν αρέσω σαν επιλογή και αυτοί ξέρουν ότι δεν συμφωνώ και εγώ με πολλές από τις επιλογές τους , έως εκεί όμως .Ειναι ομως οι Συντριπτικα λιγοτεροι αυτοι .Μακάρι κάποια στιγμή να συναντηθούν κάπου κάπως αυτές οι γνώμες και όλα θα είναι καλυτέρα.

Εγω ξέρω τα λάθη που έκανα το 2019 και δεν θα τα επαναλάβω γιατί μαθαίνω από τα λάθη μου διαρκώς . Εχω αποδείξει στην Ζωή μου ότι ποτέ δεν φοβήθηκα τίποτα και κανέναν και πάντα ψάχνω μόνο τι μπορώ εγώ να βελτιώσω σε μένα και με αυτό θα ασχοληθώ και τώρα.

Πρέπει όμως όλοι μας χωρίς καμία εξαίρεση πλέον να καταλάβουμε , ότι δεν υπάρχει χώρος για διαφωνίες μεταξύ μας και ότι οι ώρες δεν είναι απλα κρίσιμες αλλά η ομάδα κινδυνεύει με νέο αφανισμό.

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει την παρούσα κατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει τώρα .Μακάρι να τα καταφέρουν οι Διοικούντες και να μην Χρειαστεί ούτε ο Δρόσος ούτε κανένας άλλος!

Οποίος Όμως δεν θέλει να ασχοληθεί η δεν μπορεί , πρέπει να σεβαστεί την ομάδα και την ιστορία της ,τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και περνούν πολύ δύσκολες στιγμές αλλα και τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας που αγωνιούν για το μέλλον της.

Κανείς μας δεν είναι πάνω από την Παναχαϊκή.

Και εγώ είμαι ο Τελευταίος που θα βάλει τον εαυτό του και τα θέλω του Πάνω από την ομάδα αλλά και ο Πρώτος που θα ξαναβγώ μπροστά ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΔΩ ότι ξανά κινδυνεύει !Γιατι και το εχω αποδείξει ότι μπορώ αλλά και γιατί ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ από το 2019.

Δημητρης Δροσος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.