Ο χρόνος πιέζει, ο Τσακουμάκος ψάχνει να βρει μαγαζί στον Σαμπάνη! Το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Βουτυράκο, του Tokyo! Το ενδιαφέρον του τώρα στρέφεται στο Club 22, αρκεί να τα βρει με τον Αλέξανδρο Παπανικολάου

Γιώργος Σαμπάνης - Γιαννης Τσακουμάκος

Οι θεατές στην τεράστια αίθουσα του Tsipas Blog, έχουν ανατριχιάσει, από την αγωνία τους. Σε ποιο μαγαζί θα δούμε, τελικά, τον Γιώργο Σαμπάνη ; Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι, στην νυχτερινή ειδησεογραφία. Και το φασαριόζο διαζύγιο Μαζωνάκη-Σχοινά, μπήκε, με κάθε επισημότητα, στην κατηγορία αυτή. Αφού δεν κάνει του κάνει το Esate, αποφασισμένος να του βρει άλλο μαγαζί, που θα του πηγαίνει, είναι ο Γιάννης Τσακουμάκος. Επιχειρηματίας που αυτός τώρα μιλάει για Σαμπάνη, στη μετά Ματσίκα (Έναστρον δηλαδή) εποχή.

Που το είχαμε αφήσει ; Σε επαφές ήταν ο κος Τσακουμάκος, με άλλον επιχειρηματία, με ιδιοκτήτη άλλου νυχτερινού κέντρου. Αυτός ήταν ο Mr Tokyo Theater Γιάννης Βουτυράκος. Ξεκίνησαν οι κουβέντες, και μάλιστα με καλές προοπτικές, αλλά δεν προχωρήσαν. Στη διαφορά φιλοσοφίας, είναι η απάντηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να δούμε τις άλλες λύσεις, από εδώ και πέρα, στη παρούσα φάση του έργου, που πρέπει να τελειώσει, ο χρόνος πιέζει. Δεν υπάρχουν και πολλές, πράγματι. Γιατί να μην είναι το Club 22 ; Που πήγε στα χέρια του Αλέξανδρου Παπανικολάου, όπως πρώτο αποκάλυψε το TsipasBlog. Αλλά στα πλάνα να το ανοίξει, είναι για τον επόμενο χειμώνα, πάντα μαζί, μόνο με τον Πάνο Κιάμο. Ε, οπότε, είναι μια πολύ καλή ιδέα, ναι, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, να μπει για ετούτη τη χειμερινή σεζόν ο Σαμπάνης. Αρκεί να βρουν οι Τσακουμάκος-Παπανικολάου. Είναι σε κουβέντες ξέρω.

Ποιο άλλος μαγαζί να κοιτάξει ο Τσακουμάκος για τον Σαμπάνη ;.. Το Vox του Ηλία Μαροσούλη. Είναι και αυτό στη λύσεις που μελετώνται.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.