Ο Χρήστος Τσουμάνης σε προκαλεί να στοιχηματίσεις επάνω του

Στο βάθρο της νυχτερινής Πάτρας, με Μπουατ, τι βλέπουμε; Πως τα…ονόματα κάνουν την ομάδα; Το αντίθετο μας δείχνει, ρε! Η ομάδα κάνει τους παίκτες, τους δίνει την υπεραξία. Λες και το όνομα Χρήστος Τσουμάνης, για να βασιστείς επάνω σε παράδειγμα συγκεκριμένο. Όλα τα σημάδια έχει, και το ταλέντο, και την όρεξη, στο χέρι του είναι, για να γίνει καλλιτεχνική ή τραγουδιστική προσωπικότητα καταξιωμένη. Μακάρι να τον δούμε στα μεγάλα σαλόνια της Αθήνας. Μακάρι να βγει και ένας κανονικός πατρινός, γιατί τα χρόνια έχουν περάσει και εμείς ακόμη λέμε για τον Οικονομόπουλο.

Είναι αποκάλυψη, ακόμη μια αποκάλυψη του Ανδρέα Κούφη. Αυτός είναι μάλιστα, που έχει γράψει τους στίχους από το νέο του τραγούδι, που λέει : «Θέμα Τιμής να μην γυρίσω και από το μηδέν να ξεκινήσω μείνε εκεί που ήσουν πάντα, μάτια κλειστά σε σχέση άδεια. Θέμα Τιμής να συνεχίσω τα ψέματα σου, πίσω να αφήσω είμαι καλά, δεν σε φοβάμαι μα δυο ζωές θα σε λυπάμαι.».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάρτε γεύση!

Πάρτε και άλλη γεύση!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.