Έφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Βοϊδονικόλας!

Ντίνος Βοϊδονικόλας σημαίνει κατ’ αρχήν και κατ’ εξοχήν μάγκας μεγάλος. Έχει ιδεολογία ο μάγκας, τον κρατά τον λόγο του, έχει μπέσα. Και μετά λες πως άφησε τεράστιο όνομα στον πλανήτη νύχτα. Ναι, από τους παλαιούς σεβαστούς. Η δράση του ξεκίνησε από την δεκαετία του 1980. Έφτασε να διατηρεί νυκτερινά κέντρα στη λεωφόρο Συγγρού και στο Παλαιό Φάληρο..

Μέχρι που μια μέρα, έφυγε για το Τορόντο, τον βοήθησε που είχε Καναδική υπηκοότητα. Γιατί είχε θέματα με την Αστυνομία και την Ελληνική δικαιοσύνη, με κατηγορίες που ποτέ δεν αποδείχθηκαν.. Αυτός ήταν ο λόγος. Και έκτοτε, δεν τον ξαναείδε κανείς στην Ελλάδα. Έμεινε μόνιμα στην απέραντη και την ειρηνική χώρα των κρυστάλλινων λιμνών, αναπτύσσοντας επιχειρήσεις εστίασης και σε λίγα χρόνια είχε καταφέρει να έχει περισσότερους από 2000 εργαζομένους. Στην ελληνική συνοικία Danforth Greece Town, είχε αγοράσει τα καλύτερα εστιατόρια και μπουζουξίδικα. Όσο για το φιλανθρωπικό του έργο, ήταν αθόρυβο όχι μόνο εκεί που ζούσε, αλλά τουλάχιστον και σε 20 οικογένειες στην Ελλάδα που έστελνε χρήματα χωρίς κανείς να το ξέρει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ξέρετε και αυτό. Ο 76χρονος Κωνσταντίνος Βοϊοδονικόλας, Ντίνος για τους φίλους, που καταγόταν από τη Μάνη, από το προηγούμενο Σάββατο έφυγε από την ζωή. Χτυπημένος από τον καρκίνο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.