Ο Χριστοδουλόπουλος στον Πανσερραϊκό, θα είναι “βόμβα”

Να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Τι θα είναι ; Τι ρωτάει ο αφελής! Θα είναι και γαμώ τα πρωτοσέλιδα. Βόμβα. Μεγάλη μεταγραφή. Σωστά. Πολύ σωστά. Θα αξίζει το χειροκρότημα το έργο.

Αρκεί να γίνει, να ολοκληρωθεί, να πέσουν οι υπογραφές, να μπει η βούλα, στην ποδοσφαιρική μετακίνηση του μεγάλου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Πανσερραϊκό (με χρυσό χορηγό την πατρινή εταιρία Σπυρόπουλος ΑΕ). Που ψήνεται, όπως λένε οι πληροφορίες, οι αποκλειστικές του Sportstonoto.gr. Με άλλα λόγια του Σωτήρη Γεωργούντζου, με άλλα λόγια του καλαματιανού δημοσιογράφου, που είναι μια κατηγορία μόνος του. Ο οποίος έχει τρομερή αδυναμία στον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Αυτός που έκανε το παιχνίδι στον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον, βοηθάει την κατάσταση στην ομάδα των Σερρών. Και τα δείγματα, τα μέχρι τώρα, αυτής της βοήθειας, είναι τρομερά, είναι πολύ παραπάνω από αυτό που περίμεναν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περισσότερα προσεχώς…

Διαβάστε επίσης : Μια ζωή τα ίδια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.