Μια ζωή τα ίδια

Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην Παναχαϊκή. Κανένας. Ούτε ο Θεός. Κανένας. Σκέτες σαχλαμάρες είναι αυτά που ακούμε κάθε φορά που αλλάζει χέρια. Τι ακούμε; Να αγωνισθούμε, να παλαίψουμε, όλοι μαζί, να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα παλιά, να την πάμε εκεί που ανήκει. Να την ξυπνήσουμε. Και τι γίνεται; Η απάντηση. Τίποτα δεν έγινε, δεν υπάρχει άλλη απάντηση. Μια ζωή τα ίδια, παιδιά, κούρασε αυτή η ιστορία.

Ξυπνήστε! Με την ευκαιρία ότι με ποινή αφαίρεσης συνολικά 12 βαθμών από το πρωτάθλημα της Super League 2, απειλείται η ΠΑΕ Παναχαϊκή, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, από την ομάδα της Πάτρας θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για κάθε μία περίπτωση, μέχρι να εξοφλήσει σε ποσοστό 50% τους Πάνο, Παπατόλιο, Γιούση και Τσελεπίδη. Το συνολικό ποσό των οφειλών ανέρχεται σε περίπου 26.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται δικαστικά έξοδα και τόκοι.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 10.716,15 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπατόλιου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.000 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιούση, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.724,95 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.364,13 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.