Άλλη μια εφημερίδα που έρχεται από “πολύ μακριά” κρεμιέται στα περίπτερα την Δευτέρα! Η ιστορική “Απογευματινή” πέρασε στον έλεγχο του Γιάννη Κουρτάκη και ρίχνεται στην μάχη των εκλογών

Την ερχόμενη Δευτέρα (23/1) αναμένεται να επανακυκλοφορήσει ύστερα από δώδεκα και πλέον χρόνια η ιστορική εφημερίδα «Απογευματινή».

Η διαδικασία της προετοιμασίας του φύλλου (που θα έχει από την αρχή και κυριακάτικη έκδοση) έχει ολοκληρωθεί και οι επιτελείς του νέου… φύλλου είναι καθ’ όλα έτοιμοι να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό την επιστροφή της ιστορικής εφημερίδας στα περίπτερα.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την επανέκδοση του φύλλου, έχει ξεκινήσει και η διαδικασία της ψηφιοποίησης του ιστορικού αρχείου της «Απογευματινής».

Η «Απογευματινή» λοιπόν με εκδότη τον Γιάννη Κουρτάκη και διευθυντή τον έμπειρο εφημεριδά Χρίστο Μουλίνο θα βγει ξανά στα περίπτερα την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.