Από Φώσκολο, η μεγάλη αλήθεια

Δεν είναι πολλές οι Αλήθειες για να κάνεις σεφτέ. Με τρεις, το πολύ τέσσερις ήρθες σε επαφή με το πνεύμα σου. Αυτός είναι ο στόχος. Όπως στο λέω. Να γεννήσεις το πνεύμα σου. Να γεννηθείς ο ίδιος, δηλαδή.

Και λέμε μία Αλήθεια. Όση αξία έχει μία κατσαρίδα και μία συναγρίδα που συνεχίζουν να κυκλοφορούν στη γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια, άλλο τόσο απήχηση σημειώνουν κάποιες διαφημίσεις, που βάζουν στις ομάδες, τις ποδοσφαιρικές. Το συλλαμβάνεις αυτό με το πνεύμα σου; Ε, τότε είσαι Θεός. Υποψήφιος αθάνατος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε για το πουλάνε φούμαρα και πολλοί το χάφτουν, με την ευκαιρία αυτού που έγραψε στο facebook ο Γιώργος Φώσκολος. Είπαμε. Δεν είπαμε; Μιλάει η αλήθεια, όχι ο στόμας. Το καταλάβατε. Ενώ όλοι συζητάνε τις ευχές του παικταρά Σισέ στην ομάδα του, τον Άγιαξ Σύρου, και χειροκροτήματα άρχισαν να ηχούν από τους χορηγούς του. Και την ίδια στιγμή, ούτε το φύλλο δεν κουνιέται σε πολλούς άλλους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.