Ο χωρίς ράσο Πατριάρχης του ελληνικού τραγουδιού

Ο χωρίς ράσο Πατριάρχης του ελληνικού τραγουδιού

Το γράφω από την αρχή και απότομα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αυτός που είναι, ένας πολυαθλητής στην εποχή του, ένας επιτυχημένος τραγουδιστής, μια εξέχουσα φυσιογνωμία δίχως αμφιβολία στο χώρο του μουσικού θεάματος, όμως είναι και … εξουσιαστής. Η καριέρα, δηλαδή ο ίδιος προσωπικά, στο όνομα της καριέρας, θέλει να ελέγχει τα πάντα. Έχει εκδηλώσει, επίσης, την επιθυμία του να πατήσει νέους τόπους. Να μπορέσει να γνωρίσει σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας ακτινοβολίας.

Είναι εύκολη υπόθεση να μπορέσει αν το κάνει αυτό. Λόγω του ειδικού του βάρους ως άνθρωπος της μουσικής βιομηχανίας, ως μουσικάνθρωπος και βέβαια λόγω της επιβλητικής φυσιογνωμίας του και της ευπρέπειας της κοινωνικής τους παρουσίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ο Αργυρός. Λίγο πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση το ίδιο βράδυ στην Ιερουσαλήμ, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, καλωσόρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους συνεργάτες του με πολύ χαρά , δίνοντας τους την ευλογία του, ενώ του προσέφερε και ως αναμνηστικά για την επίσκεψη του δυο εικόνες. Αμέσως μετά ο τραγουδιστής μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Πανάγιο Τάφο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.