Με το ίδιο αίσθημα 12 χρόνια

Δεν «έφυγε» ο Δρόσος, είναι εδώ!

Εντάξει, δεν είμαστε πρωτάρηδες, έχουμε δει πολλά στη ζωή μας. Πραγματικά γεγονότα, όχι μυθιστορηματικά, όχι κάτι που γέννησε η φαντασία συγγραφέα. Αυτό, όμως, με τον Δημήτρη Δρόσο, που ξεστόμισε πριν αρκετά χρόνια, όταν ανέλαβε την μπασκετική ΑΕΚ και καπάκι παίζει πρώτο τραπέζι πίστα, γίνεται πρώτο όνομα πανελλαδικά στο αθλητικό παραγοντηλήκι, βγήκε ξανά στην δημοσιότητα. Και είμαι σίγουρος πως θα είναι και …γαμώ το πρωτοσέλιδο στην Πάτρα.

Επί του θέματος. Σήμερα, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, θυμήθηκε μία παλαιότερη συνέντευξη του στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” όπου είχε αναφερθεί στην τότε διοικητική εμπλοκή του στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά παράλληλα εξέφραζε και την μεγάλη αγάπη του για την Παναχαϊκή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα η δήλωση του παραπέμπει σε ένα γνωστό λαϊκό τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή με τίτλο “από δω η γυναίκα μου, από δω το αίσθημα μου”, καθώς όπως αναφέρει το μακρινό 2007, “Η ΑΕΚ είναι η γυναίκα μου, η Παναχαϊκή το αίσθημα μου”.

Το χαρακτηριστικό ποστάρισμα του με την φωτογραφία και ένα μήνυμα για την τωρινή παρουσία του στην Παναχαϊκή:

Χωρίς_τίτλο.jpg

Συμπέρασμα. Το αίσθημα καμία φορά υπερισχύει της γυναίκας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.